Raportează comentariu

Oare despre ce vorbim ? Cine a intocmit caietul de sarcini SA PLATEASCA daca a uitat ceva. Vezi Viata Libera 02 Mai 2020:
“„Se face drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat”, anunţam, în ediţia din 1 octombrie 2019, a ziarului „Viaţa liberă”. În fapt, demarase etapa I a investiţiei - realizarea măsurilor compensatorii pe care Guvernul ni le-a impus înainte de a amenaja drumul. Este vorba despre refacerea împrejmuirii Poliţiei de Frontieră, a porţii, barierei şi a punctului de control acces, la care se adaugă reţeaua de drumuri, amenajarea unei staţii mobile de carburanţi şi a unei rampe de spălare a vehiculelor speciale din dotarea Poliţiei.
Pentru proiectarea şi execuţia acestora fusese încheiat, încă din 2016, un contract în valoare de 345.060 de lei cu TVA, cu SC Servland SRL. Tot atunci, scriam că lucrările efective la suprastructura de drum, de semnalizare şi siguranţă a circulaţiei precum şi de repoziţionare a conductelor şi instalaţiilor utilitare, a reţelei de apă şi canalizare menajeră şi pluvială vor fi executate de Asocierea Obercons Comp SRL – Constructa Mecanique SRL. Aceasta a câştigat licitaţia organizată de Primărie cu o ofertă de 4.029.939 de lei fără TVA, după ce executantul iniţial, SC Lemacons a renunţat la investiţia pe care o adjudecase în 2016”. Ulterior s-au mai suplimentat 1,7 milioane de lei prin repartizare din imprumutul mult-promiselor autobuze electrice hybrid.
Mai sunt 5 luni de derogare din partea Guvernului pentru finalizarea investitiei. Mai avem parte de surprise din partea Primariei Galati ? Acum, acum vin alegerile locale si cu ce se va lauda Pucheanu: cu stilpi cu diametrul de 40 cm pe mijlocul trotuarului lat de 1 m pe str. Siderurgistilor, panselute plantate pe faleza, copaci uscati in tot orasul, inlocuit conducta de apa de pe str. Brailei de la Stirex pana la banci in mai mult de 1 an, etc, etc,