Raportează comentariu

In nici-o investitie facuta pe perimetrul orasului si judetului Galati, nu exista criteriu de functionalitate si eficienta. Absolut toate cheltuielile facute de catre administratorii Galatiuli, sunt catre societati parazitare, care nu cheltuiesc cu parcimonie banul public. Nici o institutie menita sa supravegheze aceasta stare de lucruri, nu a prezentat vreun raport sau vreo luare de pozitie, fata de executiile execrabile ce au rezultat din acest dezmat pe bani publici.
Sensuri giratorii prost concepute, semaforizare ridicola, lucrari la singurul pasaj facute de mantuiala, plantari de copaci pe faleza, facute la repezeala , fara nici o pregatire de specialitate; vom vedea in 30 de zile si efectele....mizerie, delasare, lucrari abandonate, cartiere aflate in secolul 19(Filesti!!!)
In judet, toate drumurile sunt de nivelul Romaniei de acum 20 de ani, numeroase alte judete din jurul nostru ne-au luat-o cu mult inainte. Cu toate astea, ii tot dati inainte cu laude si osanale la adresa administratiei , care dupa parerea mea este principalul vinovat al tragediei in care se afla acest judet.