Raportează comentariu

Stimați gălățeni apolitici și de stânga, "stimați" fani de "driapta" și... "luminate" creaturi ce nu v-ați dus la vot... ACESTA este rezultatul când unii sunt kamikaze și votează partide de "driapta", iar pe alții NU îi interesează votul!!! Până la alegerile din 2024, nu veți primi DECÂT scuipați, ignoranță și firimituri de bani (de oriunde ar fi ei)!

Pentru cei curioși, care se întreabă efectiv cât primește municipiul Galați (în CEL MAI BUN caz), ei bine... 18 mil Euro din 30 mld Euro reprezintă 0,0006% (6 * 10 ^ (-4), cum ar scrie programatorul)! În aceeași situație la fel de sumbră se află și județul, cu un procent diferit, dar tot INSIGNIFIANT!

Dacă este să fim golani și să nu respectăm regulile jocului, propun domnilor Ionuț PUCHEANU și Costel FOTEA ca din toate taxele pe care le colectează, cel mult 0,0006% să ajungă la bugetul de stat! NU dau doi bani găuriți și ruginiți pe ce vor zice guwernerul rromânașilor de "driapta" și prefectul vieții!

@ss Raționamentul tău ridică mari semne de întrebare dacă indivizi ca tine chiar ar trebui să aibă drept de vot, de liberă exprimare... Dacă tu consideri că cineva, care deține guvernul pentru prima dată în ultimele legislaturi, este îndreptățit să dea cu flit unor municipii sau județe... #noComment. Totodată, aș dori să menționez că în Galați (municipiu / județ), există votanți de stânga, de dreapta / "driapta", apolitici și cetățeni pe care nu îi interesează votul. Dacă ție ți se pare normal să fim cu toții pedepsiți, inclusiv tu care i-ai votat... eventual să mai și achiesezi la această batjocură... DU-TE ȘI NE LASĂ SĂ TRĂIM!

În 2024, să faceți la fel și să NU vă duceți la vot. La urma urmei, nu sunt ultimele alegeri, urmând altele în 2028, respectiv 2029! Deci, ce atâta grabă????