Raportează comentariu

@ Costel

Las-o bre, nea Costele, las-o mai moale cu marșatul că ce rău e PSDu' lu' pește, că nici cu PDL, acum "reformat" ;) cu alți "chiloți"(altă siglă) de ne sunt prezentați ca noi-nouți, ca fiind alții decât ceea ce sunt în realitate și anume aceiași PDL-iști, aceiași băsiști dezastruo/dezastruoși dar cu alți "chiloți"(altă siglă, cea marca PNL... Și cică, ete scârț dragi rumâni, dragi gălățeni cică aceiași băsiști, aceiași PDL-iști dar cu alți chiloți ar fi spălați, ar fi preschimbați, ar fi alți oameni, ar fi cică noi-nouți. Pe cine dracu vreți să prostiți? În atâția ani de guvernări PDL-iste, dar și PDListo-PNListe ați văzut voi ceva mai bun PENTRU GALAȚI, atras, construit aici în GALAȚI?

Vreți să spuneți că matracucii și matracucele alea PDL-iste și acum "NOU" PDL(PNL)Giste au muncit, au atras, au construit, au făcut mai multe PENTRU GALAȚI, AICI ÎN GALAȚI?

Mai ușor cu pianul pe scări brea, nea Costele... Ce i-a împiedicat și ce îi împiedică încă pe PDL-iștii și a um "NOU" PDL(PNL)-iștii preferați de matale să muncească, să lupte, să facă PENTRU GALAȚI?

Bre, nea Costele, bre nea gălățeni simpatizanți ai PDL și acum simpatizanți ai "NOULUI" PDL(PNL) care nu e decât vechiul PDL dar cu altă siglă, mentalitatea băsistă/PDL-istă rămânând/fiind aceeași, ce i-a împiedicat și ce îi împiedică încă pe aleșii PDL="NOUL" PDL(PNL)+US(S)R să lupte, să facă, să muncească PENTRU GALAȚI și PENTRU PROIECTELE GALAȚIULUI?

CE IGA ÎMPIEDICAT ȘI CE-I OPREȘTE PE PDL(PNL)+US(S)R să muncească, să facă, să construiască PENTRU GALAȚI, AICI ÎN GALAȚI, PENTRU MODERNIZAREA ȘI PENTRU EMANCIPAREA GALAȚIULUI?

Ia zi bre, nea Costele, sau june bengos și liber ce oi fi tu...

Bre, stimabile, matale știi ce a zis Orban Ludovic care ce să vezi, este tocmai din partidul"NOUL" PDL(PNL)=PDL/băsescu și din coaliția parlamentară/guvernamentală "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R...

Ia zi...Știi ce a zis Ludovic Orban fost prim-întâiul țării al cocoaliției ăsteia toxice pentru țară și toxice PENTRU GALAȚI?

Bre nea Costele, ca să știi și matale clar Întâiul-prim al țării Ludovic Orban din "NOUL" PDL(PNL)+US(S)R, că ei sunt o aliață, o famiglie, o gașcă guvernamentală-parlamentară solidă și fericită le-a zis GĂLĂȚENILOR, adică vouă/nouă "deșteptule", că "Ce ne/vă mai trebuie nouă/vouă gălățenilor AEROPORT LA GALAȚI, că și așa vă construiește el din mărinimia lui POD LA BRĂILA...
Bre, nea Costee, deci NIMIC PENTRU GALAȚI, NIMIC AICI ÎN GALAȚI, PENTRU GĂLĂȚENI.

Matale înțelegi? Voi înțelegeți că nici pentru "NOUL" PDL(PNL)+US(S)R voi gălățenii nu valorați nimic pentru ei? Chiar nu înțelegeți asta? Sau credeți/vreți să spuneți că și pentru ticăloșia/nimicul celorlalți a celor aleși de voi din "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R + JOShannnes care nu au realizat și nu vor să realizeze/construiască nimic ÎN GALAȚI, PENTRU GALAȚI...tot PSD e de vină pentru că GALAȚIUL nu are nimic construit AICI ÎN GALAȚI pentru ca și orașul nostru GALAȚI să fie tranzitat/frecventat de oameni, de cetățeni, de investitori, de dracu, de lacu, de moș Marcu...

TU TE AUZI CE VORBEȘTI? ȘI PENTRU EXTRATEREȘTRII DIN COSMOS TOT PSDu' e de vină?
Bre, ați avut și încă aveți Guvernele lui/voastre MULTIPLE... Aveți și președintele, aveți și Guvernul, aveți și Parlamentul majoritar AL VOSTRU, "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R, multiple Guverne ale voastre și tot NIMIC nu se vrea, nu se construiește PENTRU GALAȚI, AICI ÎN GALAȚI... Așa că mai ușor cu gargara, mai ușor cu prosteala cum că tot PSDu' ar fi de vină pentru ce nu are GALAȚIUL, când voi refuzați naibii să vedeți cum blochează, cum aleșii voștri din "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R se împotrivesc realizării proiectelor GALAȚIULUI în Consiliile Local/Județean, dar și prin Parlament unde NU au susținut niciun proiect major de infrastructură de tranzitare al GALAȚIULUI(aeroport, tunel pe sub Dunăre) a fi construit/realizat AICI ÎN GALAȚI. Je suis gălățean(NU brăilean)