Raportează comentariu

Eu locuiesc in port langa palatul de navigatie. Ca si anul trecut au fost zile si nopti la randul cand nu puteai sa respiri din cauza mirosurilor! Si vantul nu sufla deloc! Este clar ca e de la sistemul de canalizare al orasului Galati.
Eventual, vantul sufla in mintile prostilor cu porcii lor cu tot. Daca ne conduc niste incompetenti, ce sa-i faci? De ce atunci cand erau mirosurile, nu s-a format imediat o comisie de analiza care sa stabileasca adevarul, domnilor de la primarie, mediu, ape, etc. ?????
Pai va spun eu...Pentru ca domniile voastre nici macar nu erati in oras ci pe la mare, prin Brazilia sau in alte locuri sa mai cheltuiti pe spatele poporului acesta amarat. Lasa ca va vine si voua sorocul cand o sa fiti luati la intrebari ! Nici pe lumea ailalta nu e tarziu ca va va durea mai tare si nu veti mai avea scapare ascunzandu-va dupa niste legi care sunt facute doar sa va protejeze !
Astept si eu momentul cand orasul Galati va avea conducatori adevarati sa lucreza doar pentru binele orasului; din pacate cred ca mai am vreo 100 de ani de asteptat !
In urma cu vreo doua-trei saptamani, pe faleza a fost o expozitie fotografica cu orasul Galati din anii 1970-1980.
In afara de gropile aparute in asfalt sau cartierele de vile, nu s-a schimbat nimic. Imi pare rau ca nu am reusit deloc sa avansam.