Raportează comentariu

Ceea ce domnisoara Melinte nu a mentionat este ca unii dintre asa numitii "Membri" nu au donat banii lor ci asa cum a mentionat si anti PSD, banii vin de la subalterni ce urmau sa suga sau chiar sug contra donatiei facute.
Am sa va atrag atentia ca lista nu este cea reala. Daca cineva crede ca MARIUS STAN a ajuns primar fara nici o donatie atunci va inselati, oare nici Buculbasa sa nu fi donat ? dar Florin Pasla zis cordaciul Pintea PSD.
Ma intreb si eu pe mine: oare cine nu are ce face in Galati cu 10-20 de mii de lei si-i doneaza la partid doar de dragul idealurilor luminate ? Fara doar si poate ca sunt si donatii anonime care poate ca nici nu sunt mentionate, mai ales la PDL din partea unor gestionari de autoserviri..
Oare cum isi vor recupera politicienii nostri filantropi eforturile financiare facute pentru partidul iubit din care ar demisiona oricand pentru un loc mai bun in esalonul valorilor. Dar institutiile statului nu se intereseaza cum a putut un pensionar sa doneze 10 mii de lei ? sau este suma prea mica si pentru ei?