Raportează comentariu

In 23 de ani nu ati invatat nimic!
PRIMARII, PARLAMENTARII, SENATORII, PRESEDINTII NU VIN LA CONDUCERE SA FACA CEVA PENTRU TARA SI CEI CARE-I PLATESC, VIN PENTRU A-SI MARI AVERILE, INFLUENTA, A SCAPA DE MULTELE DOSARE PENALE PROPRII!
Ei reprezinta grupuri de interese mafiote la cel mai inalt nivel interne dar mai ales externe!
Pariu ca "cap de pinge" habar nu are cum arata plaja dunarea pardon iluzia plajei dunarea, nu stie cati someri sunt real in galati, nu stie cum astepti ani buni sa-ti gasesti un loc de munca in care sa nu fii tratat ca sclav... nici de astea nu mai sunt pe piata!
Ar trebui facut anual o sedinta a orasului in care cei ce nu au realizat 50% +1 din promisiuni sa place si sa restituie si salariile lunare. In caz ca au fost deturnari de fonduri sau bani nejustificati peste 50.000E la BRUTARIE!
Sigur, unde ai vazut hot sa-si faca lege contra lui!

Am fost pe faleza Braila zilele trecute, superb amenajata, bazin, multe mese cu umbrelute, in timp ce faleza lor este mult mai mica decat a noastra, mai ingusta si nu cu multe atuuri!
La noi se crapa faleza de sus, de suce la vale... in capul primariei ar merita strivita de nea spiderman green, cap de minge si ceilalti inapti ce salasluiesc acolo si rudeniile lor!