Cu experienţă în NAVE MILITARE | Şantierul Naval DAMEN Galaţi are un NOU DIRECTOR general

Cu experienţă în NAVE MILITARE | Şantierul Naval DAMEN Galaţi are un NOU DIRECTOR general
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

La conducerea Şantierului Naval Damen Galaţi a fost numit recent un nou director general. Este vorba de Rino Brugge, care vine la Galaţi din poziţia de director general al Şantierului Naval Damen Nakilat (Qatar). El a mai lucrat la Galaţi în urmă cu 15 ani, la un proiect ce viza realizarea unei nave de patrulare off-shore pentru Africa de Sud.

"Îmi amintesc că am fost absolut impresionat de mărimea, complexitatea şi profesionalismul şantierului şi a oamenilor săi. Între timp, şantierul din Galaţi a devenit cel mai performant şantier al Grupului Damen, motorul care angrenează compania noastră", a declarat Rino Brugge, într-o prezentare adresată personalului şantierului.

Printre proiectele majore în care a fost implicat Rino Brugge se numără şi Joint Support Ship (JSS), cea mai mare navă din istoria marinei militare olandeze, navă construită la Galaţi. Ulterior s-a ocupat şi de un alt proiect major al Grupului Damen, cel privind realizarea a trei fregate pentru Marina Militară marocană. Această experienţă poate fi una relevantă în condiţiile în care SN Damen Galaţi a intrat în cursa pentru adjudecarea contractului de construire a corvetelor pentru Marina Militară din România.

"Când managementul Damen m-a întrebat dacă aş fi interesat de Damen Galaţi, m-am simţit foarte onorat şi am acceptat cu bucurie să fac parte din echipa de aici. Întorcându-mă la Damen Galaţi în noua mea funcţie, am fost surprins în mod plăcut să văd în şantier atât de multe nave diverse aflate în lucru. (…) Principala provocare pentru noi toţi este aceea de a lucra împreună pentru a ne păstra excelenta reputaţie de cel mai flexibil şi bun şantier de producţie din Grupul Damen", a precizat noul director al SN Damen Galaţi.

Citit 15941 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.