Pietoni răniţi grav în municipiul Galaţi. Unul a fost lovit de autobuz
Foto: Foto: GSDG

Pietoni răniţi grav în municipiul Galaţi. Unul a fost lovit de autobuz
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Două accidente rutiere grave au avut loc în această seară pe artere circulate din Galaţi. Un prim eveniment s-a produs în zona intersecţiei străzilor Gheorghe Doja şi Siderurgiştilor.  Din câte se pare, un pieton în vârstă de 83 de ani, care traversa strada Siderurgiştilor în zona trecerii de pietoni, a fost acroşat de un autobuz de pe traseul 28, care tocmai virase la stânga, de pe Gheorghe Doja. În urma impactului, bătrânul a fost grav rănit la cap şi transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a verifica dacă pietonul traversa, regulamentar, pe culoarea verde a semaforului, sau a trecut pe roşu şi a fost acroşat de mijlocul de transport în comun.

Un al doilea accident s-a petrecut pe Drumul de Centură, în zona Talciocului, evenimentul afectând vreme de câteva zeci  de minute traficul pe şoseaua ocolitoare a Galaţiului.

„Un bărbat de 47 de ani, care traversa Drumul de Centură prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost acroşat de autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani. În urma impactului, pietonul a suferit o fractură de membru inferior şi a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital”, a precizat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şi în acest caz, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 4386 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 11:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.