Ce spune primarul Ionuţ Pucheanu despre schimbarea premierului

Ce spune primarul Ionuţ Pucheanu despre schimbarea premierului
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, social-democratul Ionuţ Pucheanu, are numai cuvinte de laudă la adresa europarlamentarei Viorica Dăncilă, propusă de PSD pentru fotoliul de premier al României, dar nici pe fostul premier, brăileanul Mihai Tudose, nu-l pune la zid, deşi a dat municipalitatea în judecată.

"O cunosc personal pe doamna Viorica Dăncilă. Atât cât am reuşit eu să o cunosc pe doamna potenţial premier, cred că este o propunere echilibrată din multe puncte de vedere, credeţi-mă pe cuvânt! Ceea ce vă pot spune cu siguranţă este că, în limita celor câteva întâlniri pe care le-am avut cu doamna Dăncilă - până în zece, mie mi-a lăsat senzaţia unei persoane extrem de echilibrate. A unei persoane care, prin felul său de a fi, să ştiţi că impune o oarecare decenţă, atât în exprimare, cât şi în comportament. Şi e un început, pentru că, în politică, marea majoritate sunt cam certaţi cu bunul simţ, pentru că politica este extrem de dură", a declarat Ionuţ Pucheanu, într-o emisiune tv, adăugând că este posibil să avem surprize extrem de plăcute din partea Vioricăi Dăncilă.

Despre fostul, numai de bine

"Decentă", aşa a catalogat Pucheanu relaţia personală cu fostul prim-ministru al României, brăileanul Mihai Tudose. "Dincolo de micile frecuşuri, cred că a fost o relaţie corectă între doi reprezentanţi, unul al autorităţii locale, celălalt - aflat în cea mai înaltă funcţie administrativă dintr-un stat. Cred că şi dumnealui, pe alocuri împins sau influenţat, a luat decizii mai puţin inspirate sau uşor pripite uneori", a spus Pucheanu.

Edilul nu are nicio problemă legată de faptul că Guvernul condus de Tudose a dat în judecată Primăria Galaţi pentru recuperarea terenului folosit pentru agricultură în cartierul Cantemir: "Este cea mai bună formă în care un pseudorăzboi pe care au tot încercat unii să-l pună pe tapet se poate stinge odată pentru totdeauna! Instanţele să spună: da, a greşit Galaţiul, deci trebuie să remedieze situaţia sau a avut dreptate Galaţiul, brăileni, împăcaţi-vă cu ideea", a spus Pucheanu.

Citit 15094 ori Ultima modificare Luni, 22 Ianuarie 2018 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.