UPDATE | Măcel la probele scrise pentru posturile de generali din Primărie

UPDATE | Măcel la probele scrise pentru posturile de generali din Primărie
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE, vineri, 16 februarie 2018 | Consilierul local PSD Vergiliu Vals a trecut, vineri, 16 februarie 2018, cu brio, de ultima probă a concursului pentru postul de director general la Direcţia Generală Servicii Comunitare de Utilităţi Publice din cadrul Primăriei Galaţi. CLICK AICI PENTRU DETALII


UPDATE, marți, 13 februarie 2018 | Dintre toţi candidaţii care au praticipat, marţi, 13 februarie, la probele scrise în cadrul concursurilor organizate pentru posturile de directori generali în cadrul Primăriei Galaţi, unul singur a făcut contestaţie. Este vorba despre Cristi Marian Ochiu, care a concurat pentru conducerea Direcţiei Generale Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor, unde, în urma examenului scris, toţi candidaţii au fost respinşi. Primăria a făcut ieri publice rezultatul soluţionării contestaţiei depuse de candidatul nemulţumit şi... surpriză! Cristi Marian Ochiu, care obţinuse 62 de puncte, în urma recorectării lucrării, a mai pierdut un punct, fiind notat cu 61 de puncte.

Consilierul local PSD Vergiliu Vals este singurul candidat care a reuşit să treacă de proba scrisă organizată, marţi, de Primăria municipiului Galaţi, pentru postul de director general la Direcţia Generală Servicii Comunitare de Utilităţi Publice. La examenul scris pentru funcţia de director general la Direcţia Generală Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor, toţi candidaţii au fost respinşi.


Note mici, sub punctajul minim de 70, iar de restul, absenteism, aşa s-au încheiat primele probe susţinute ieri de candidaţii la posturile de directori generali lăsate libere la Primăria municipiului Galaţi de Silviu Bacalum şi, respectiv, Laurenţiu Jalbă.

Respinşi în masă

Primăria municipiului Galaţi a afişat, marţi, rezultatele probei scrise susţinute de candidaţi în cadrul concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director general la Direcţia Generală Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor. Conform documentului, din cei patru candidaţi nu s-au prezentat decât trei şi toţi au fost respinşi: Cristi Marian Ochiu, considerat favorit pentru acest post, a obţinut 62 de puncte, Oana Angelica Pohrib-Moraru a realizat un punctaj de 49,6, iar Marian Adrian Stoica - zero puncte. Potrivit informaţiilor noastre, deşi admisă la concurs, Alina Cristina Chiculiţă nu s-a prezentat.

Lucrurile nu sunt, însă, bătute în cuie. Contestaţiile privind rezultatele probei scrise pot fi depuse până miercuri, la ora 14,30. Dacă nimeni nu va obţine punctaj de trecere nici după contestaţii, concursul va fi reluat.

Singurul "admis"

Primăria a afişat şi rezultatele probei scrise susţinute la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director general la Direcţia Generala Servicii Comunitare de Utilităţi Publice. Potrivit documentului, din cei cinci candidaţi, singurul declarat admis a fost Vergiliu Sorin Vals, cu un punctaj de 80,6. Au fost declaraţi respinşi Vasilica-Viorica Corcoţoi - 45,4 puncte şi Gheorghe Năstac - 27,4 puncte. Au fost absenţi Aneta-Mihaela Neştianu şi Arthur Antoniu. Şi în acest caz, contestaţiile pot fi depuse până miercuri, la ora 16,30. Proba interviu a concursului va avea loc pe 16 februarie, la Primărie.

Reamintim că Bacalum şi Jalbă şi-au câştigat posturile de directori generali tot prin concursuri organizate de Primărie, la finele lunii aprilie 2017, când au obţinut 82,4 puncte la proba scrisă şi 89,2 la interviu şi, respectiv, 84 de puncte la proba scrisă şi 91,6 la interviu.

Citit 10337 ori Ultima modificare Vineri, 16 Februarie 2018 21:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.