UPDATE | ACCIDENT GRAV pe Faleza din Galați. DEZASTRU provocat de un individ cu o MAȘINĂ FURATĂ
Foto: GSDG

UPDATE | ACCIDENT GRAV pe Faleza din Galați. DEZASTRU provocat de un individ cu o MAȘINĂ FURATĂ
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

UPDATE, luni, 19 februarie 2018 | Răsturnare de situaţie în cazul accidentului grav de pe Faleza din Galați. CLICK AICI PENTRU DETALII


UPDATE, miercuri, 14 februarie 2018, ora 16,20 | Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori, dispunând cercetarea suspectului sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.


UPDATE, miercuri, 14 februarie 2018 | Autorul accidentului petrecut marţi seară, 13 februarie 2018, pe Faleza Superioară din Galați a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor, anchetatorii au decis schimbarea încadrării juridice a uneia dintre faptele pentru care va fi pus sub acuzare. Tânărul în vârstă de 21 de ani este acum suspectat de tâlhărirea proprietarului maşinii cu care a făcut accident, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă. Deocamdată, poliţiştii nu pot spune dacă individul se afla sub influenţa dorgurilor în momentul comiterii faptelor, acest aspect urmând a fi clarficat în câteva zile, din analizele probelor biologice care i-au fost prelevate după accident.


Incidentul care a dus la blocarea Falezei Superioare din Galați în această seară a avut ca origine un furt de autoturism, petrecut în plin centrul orașului. Un individ în vârstă de 21 de ani s-a urcat la volanul unei limuzine Audi parcate pe strada Domnească, în ciuda faptului că proprietarul se afla alături de mașina cu motorul pornit, și a gonit nebunește pe străzi. Ajuns pe Faleză, în dreptul restaurantului Blue Aqua, hoțul a pierdut controlul volanului și a lovit violent o altă mașină parcată, în care, din fericire, nu se afla nimeni. În urma impactului extrem de violent, șoferul de ocazie a fost rănit, iar mașinile, avariate total.

”Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Deoarece era rănit și într-o stare de confuzie, a fost dus la spital. Testarea cu etilotestul a arătat că nu consumase alcool, dar va fi supus prelevării probelor biologice pentru a se stabili dacă a consumat alte substanțe”, a precizat cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Traficul pe Faleză a fost blocat pe durata intervenției echipajelor de descarcerare și al măsurătorilor poliției. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Citit 40332 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2018 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.