Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
3 comentarii

Membrii tecuceni ai Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ au decis ca, începând de luni, 5 martie, să boicoteze simulările la Evaluarea Naţională, dar şi pe cele de la Bacalaureat, care vor începe pe 19 martie.

"Având în vedere lipsa de reacţie a guvernanţilor faţă de revendicările membrilor Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, transmise tuturor instituţiilor cu atribuţii în rezolvarea acestora, încă de la începutul lunii februarie 2018, membrii Sindicatului Liber din Învăţământ Tecuci, dintr-un număr de 26 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului Galaţi, şi-au exprimat acordul de a nu participa la activităţile specifice simulării Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a, care se desfăşoară în perioada 5-7 martie 2018. Sindicatul Liber din Învăţământ Tecuci a înştiinţat conducerea fiecărei unităţi de învăţământ despre hotărârea de neparticipare la simulări şi îndeplinirea atribuţiilor specifice funcţiei, în conformitate cu orarul unităţii de învăţământ", se arată în comunicatul semnat de liderul Sindicatului Liber din Învăţământ Tecuci, Mircea Petică. Acesta susţine că numărul unităţilor de învăţământ care vor participa la boicotarea simulării Evaluării Naţionale ar putea creşte, deoarece nu toate şcolile trimiseseră duminică, 4 martie 2018, răspunsul la solicitarea făcută de sindicat.

Luni, 5 martie 2018, încep simulările la Evaluarea Naţională - CLICK AICI pentru detalii

Citit 2818 ori Ultima modificare Luni, 05 Martie 2018 00:06

3 comentarii

 • postat de Profesor X Luni, 05 Martie 2018 06:57 90.95.50.*** Link la comentariu
  4
  9

  Unde ai învățat carte xman-e? Știi ce înseamnă o școală? Știi cât au învățat și cât au muncit învățătorii și profesorii tăi pentru ca tu să fii primit să muncești la un privat? (de fapt, la cabinetul parlamentarului XXYY). Taxele și impozitele pe care le iau guvernanții sunt pentru sănătate și pentru învățământ, xman-e, nu pentru salariul tău pentru a tăia frunze la câini în biroul unui parlamentar. Parlamentarul să te plătească pe tine, din veniturile lui legale și nelegale și nu statul din banii cuveniți învățământului.

  Raportează
 • postat de Sosoul Luni, 05 Martie 2018 04:27 188.24.240.*** Link la comentariu
  10
  4

  Ne_am saturat de voi!!!Niste santajisti , incompetenti.Ce salarii vreti voi la 20 ore pe saptamana si 4-5luni vacanta?.Care sunt rezultatele voaste?Jumatate din copii pica examenele nationale.!!Treceti la privat sa vadeti ce inseamna munca , nu la 4 ore /zi si alea la misto.

  Raportează
 • postat de xman Duminică, 04 Martie 2018 18:51 82.76.9.*** Link la comentariu
  21
  14

  De ce nu va angajati la privat pretenasi,sa vedeti cam ce drepturi aveti?Sa vedeti pe ce salarii se munceste din greu iar daca nu va covine,sa boicotati la usa patronilor.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.