SCANDAL în Galați | Bâte în maşini şi cuţite la vedere. ”Băieţii buni” şi-au reglat conturile în trafic

SCANDAL în Galați | Bâte în maşini şi cuţite la vedere. ”Băieţii buni” şi-au reglat conturile în trafic
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un gălăţean de numai 18 ani a fost reţinut, joi seară, 24 mai 2018, după ce a provocat un scandal incredibil în Micro 39. După o şicanare în trafic dublată de un atac cu bâta şi cuţitul asupra unui "duşman", tânărul a ajuns în arestul poliţiei, iar victima sa, la spital.

De-a şoarecele şi pisica, aşa s-au şicanat, joi seară, doi şoferi din Galaţi ale căror drumuri s-au intersectat pe strada Henri Coandă, în Micro 39. De fapt, "intersectat" este eufemistic spus pentru că, se pare, cei doi aveau ceva de împărţit din moment ce la urechile poliţiştilor de la Secţia 4 aveau să ajungă, puţin după orele 20,30 informaţii potrivit cărora un tânăr de 18 ani l-ar fi urmărit în trafic pe un "coleg" mai în vârstă, de 30 de ani, căruia i-ar fi blocat calea şi l-ar fi atacat.

"Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că, în jurul orei 20,00, victima se deplasa cu autoturismul pe strada Henri Coandă și în fața unui imobil, a fost blocat în trafic de un alt autoturism. Din acesta a coborât un tânăr care a lovit de mai multe ori, cu un obiect contondent, mașina victimei, după care a plecat", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

Urmărirea ar fi continuat, apoi, în sens invers, cel a cărui maşină fusese lovită cu bâta fugărindu-l în trafic pe mai tânărul şofer, care nu s-a lăsat cu una cu două. I-a tăiat din nou calea, l-a blocat în trafic, a coborât de la volan de data aceasta cu un cuţit, şi l-a înjunghiat pe cel care voia să îi ceară socoteală. Victima a ajuns la spital, unde a şi rămas internat, iar agresorul a intrat pe mâinile poliţiştilor. "După audieri, acesta a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii și liniştii publice și distrugere", se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Citit 34207 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2018 00:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.