Contract de 700.000 de euro pentru iluminatul festiv al Galaţiului

Contract de 700.000 de euro pentru iluminatul festiv al Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Deşi suntem în plină vară, administraţia locală a lansat deja o licitaţie deschisă pentru iluminatul festiv al oraşului. De această dată, administraţia locală nu doreşte doar să închirieze ghirlande şi ornamente luminoase, ci un "concept tehnico-artistic personalizat" al beculeţelor care vor împodobi Galaţiul de la sărbătorile oraşului şi până la Paşte.

Potrivit anunţului postat în sistemul electronic de achiziţii publice, până pe 20 august 2018, Primăria municipiului Galaţi aşteaptă ofertele în cadrul licitaţiei deschise pentru "Realizarea conceptului tehnico-artistic personalizat, închirierea, montarea-demontarea instalaţiilor şi echipamentelor de iluminat festiv pentru evenimentele din municipiul Galaţi pentru perioada noiembrie 2018 - mai 2019".

"Cu ocazia manifestărilor socio-culturale prilejuite de Zilele Municipiului Galaţi - sfârşitul lunii noiembrie 2018, Ziua Naţională a României/ Centenarul - 1 Decembrie 2018, Sărbătorile de Crăciun - luna decembrie 2018, Sărbătorile de Paste - luna aprilie 2019, Primăria intenţionează să închirieze echipamente şi instalaţii de iluminat festiv care să fie montate pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi în zonele de interes public (parcuri, esplanade, rondouri)", se arată în caietul de sarcini.

Pe lângă conceptul tehnico-artistic particularizat pe cerinţele şi potenţialul oraşului pentru fiecare eveniment în parte, municipalitatea vrea şi simulări ale soluţiilor propuse în format electronic şi pe hârtie color. Apoi, echipamentele şi instalaţiile de iluminat festiv alese de către Primărie în urma prezentării simulărilor vor fi montate şi apoi demontate în termenele stabilite, asigurându-se mentenanţa 7/7 zile, 24/24 h, cu personal specializat, pe toată perioada de funcţionare.

Valoarea estimată maximă a contractului este de 3.189.500 lei fără TVA, adică aproape 700.000 de euro. Criteriul de atribuire a contractului va fi cel mai bun raport calitate-preţ. Primăria va încheia un acord cadru cu un singur operator economic, pentru perioada noiembrie 2018 - mai 2019.

Citit 7301 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2018 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.