Peste 20.000 de gălăţeni nu mai vor penali în funcţii publice

Peste 20.000 de gălăţeni nu mai vor penali în funcţii publice
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

Nu mai puţin de 22.164 de gălăţeni au semnat iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice", confirm datelor centralizate pe 9 august.

Galaţiul se află în primele zece judeţe din ţară ca număr de semnături date de cetăţenii care nu mai vor penali în funcţii publice.

Chiar dacă au fost înjuraţi, hărţuiţi, persiflaţi şi nu li s-a permis amplasarea unui cort, care ar fi uşurat mult campania, voluntarii vor continua strângerea de semnături până la sfârşitul săptămânii viitoare, astfel încât semnalul dat de gălăţenii să fie unul cât mai puternic.

Cei care îşi doresc o administraţie locală, un parlament şi o preşedinţie fără condamnaţi definitiv la închisoare pentru infracţiuni săvârşite cu vinovăţie, dar încă nu au semnat, încă o pot face. Voluntarii care strâng semnături pot fi găsiţi, după ora 18,00, pe Faleza Dunării, la Neacşu şi vizavi de Starea Civilă (pe strada Traian nr. 95, bloc A5A, la parter).

Campania "Fără penali în funcţii publice" se va încheia doar atunci când în Constituţia României va fi adăugat articolul care va determina scoaterea celor condamnaţi din politică şi din administraţie.

Nici gălăţenii din Diaspora nu mai vor penali în funcţii publice [deetalii]

Citit 4980 ori Ultima modificare Duminică, 12 August 2018 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.