Evaluaţi acest articol
(36 voturi)
5 comentarii

Nu mai puţin de 22.164 de gălăţeni au semnat iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice", confirm datelor centralizate pe 9 august.

Galaţiul se află în primele zece judeţe din ţară ca număr de semnături date de cetăţenii care nu mai vor penali în funcţii publice.

Chiar dacă au fost înjuraţi, hărţuiţi, persiflaţi şi nu li s-a permis amplasarea unui cort, care ar fi uşurat mult campania, voluntarii vor continua strângerea de semnături până la sfârşitul săptămânii viitoare, astfel încât semnalul dat de gălăţenii să fie unul cât mai puternic.

Cei care îşi doresc o administraţie locală, un parlament şi o preşedinţie fără condamnaţi definitiv la închisoare pentru infracţiuni săvârşite cu vinovăţie, dar încă nu au semnat, încă o pot face. Voluntarii care strâng semnături pot fi găsiţi, după ora 18,00, pe Faleza Dunării, la Neacşu şi vizavi de Starea Civilă (pe strada Traian nr. 95, bloc A5A, la parter).

Campania "Fără penali în funcţii publice" se va încheia doar atunci când în Constituţia României va fi adăugat articolul care va determina scoaterea celor condamnaţi din politică şi din administraţie.

Nici gălăţenii din Diaspora nu mai vor penali în funcţii publice [deetalii]

Citit 3953 ori Ultima modificare Duminică, 12 August 2018 18:16

5 comentarii

 • postat de ELLA Vineri, 10 August 2018 15:24 89.137.231.*** Link la comentariu
  2
  0

  Dar parca cei din U.S.R.erau cercetati pentru niste fraude.Vad ca toata lumea tace milc si tot ei striga hotii?

  Raportează
 • postat de Magda Vineri, 10 August 2018 15:02 5.13.201.*** Link la comentariu
  0
  2

  Dreptul de a alege si a fi ales nu este valabil pentru infractori/ condamnati definitiv/ producatori de prejudicii din functii publice/ criminali/ violatori / tradatori de tara/ subminarea economiei si statului roman etc.

  Cum sa alegi un primar, un senator sau deputat, ori un director care a dovedit ca STIE sa fure, sa insele, sa cheltuiasca risipind banul public, sa angajeze o camarila fidela in subordine sau pe alte functii ... si sa isi faca reguli/ legi/ proceduri care sa asigure DINASTIA urmasilor-urmasilor sai fara merite si onestitate ?

  Cei care cred ca indulgenta nu are limite se inseala. Pacalicii neamului lucreaza pe naivitatea lor, pe nevoile lor de a supravietui, pe servilismul pentru bani si mancare.

  SCLAVIE MODERNA se numeste.

  Invatati sa recunoasteti oamenii onesti, responsabili, care isi iubesc tara.

  Raportează
 • postat de Muy bien Vineri, 10 August 2018 09:12 213.177.4.*** Link la comentariu
  23
  12

  Cum naiba vine asta, "condamnati pentru infractiuni cu vinovatie"? Se poate si fara vinovatie? :) Precis ca ai semnat si tu. :D...... Dreptul de a alege si de a fi ales este fundamental. Restrangerea sau anularea lui se face doar in cazuri speciale, pe legi care deja exista, numai prin hotararea unui tribunal. Asta, sigur, intr-o democratie, ceea ce nu va convine. Douaj' de mii de manipulati de 2-3 partide.

  Raportează
 • postat de Doamne fereste! Vineri, 10 August 2018 05:41 82.77.119.*** Link la comentariu
  30
  8

  Lozinca usr-ului, o formatiune politica cu dosar penal! HOTUL STRIGA HOTUL!

  Raportează
 • postat de Un galatean Vineri, 10 August 2018 04:31 82.77.119.*** Link la comentariu
  21
  6

  Asa...si?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.