Un bărbat în stare extrem de gravă după o EXPLOZIE la fabrica de ulei 

Un bărbat în stare extrem de gravă după o EXPLOZIE la fabrica de ulei 
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Explozie, sâmbătă dimineață, 11 august 2018, la fabrica de ulei Prutul Galați. O persoană a fost grav rănită și transportată la spital de un echipaj al ambulanței. ”Am fost solicitați să intervenim pentru un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei explozii. Pacientul prezenta multiple traumatisme și era în comă. A fost preluat și transportat la Spitalul de Ugență «Sf. Apostol Andrei»”, ne-a declarat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.
 
Imediat după producerea deflagrației, s-a sunat la 112, iar la fața locului au fost direcționate atât echipaje medicale, cât și două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU. Explozia nu a fost însă urmată de incendiu, așa că autospecialele ISU nu au intervenit. Pompierii însă au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.
 
”Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul efectua lucrări de sudură la un bazin. Cel mai probabil, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze. S-a deschis o anchetă și urmează să se stabilească cu exactitate cauza producerii deflagrației”, ne-a explicat lt. Col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați. 
 
Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”, starea lui este extrem de gravă, medicii fiind însă rezervați cu privire la prognostic. 
 
Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă, care a deschis o anchetă pentru a afla dacă, în momentul producerii exploziei, erau sau nu respectate normele privind protecția muncii.
Citit 6785 ori Ultima modificare Duminică, 12 August 2018 13:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.