A lovit un pieton şi a fugit de la faţa locului (VIDEO)

A lovit un pieton şi a fugit de la faţa locului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un bărbat de 33 de ani, chitarist al unei formaţii din Galaţi, a fost accidentat, sâmbătă seară, chiar pe trecerea de pietoni. Bărbatul era însoţit de mai mulţi prieteni, iar unul dintre ei a reuşit să îl tragă un pas în spate, astfel că impactul nu a fost unul fatal. Chiar şi aşa, maşina, condusă de un bărbat de 31 de ani, l-a acroşat şi l-a trântit la pământ. În urma impactului cu solul, chitaristul s-a ales cu o luxaţie la claviculă, iar medici de la Unitatea de Primiri Urgenţe au decis să îi pună aparat ghipsat şi să îi imobilizeze astfel mâna. „Este vorba despre un pacient, victimă a unui accident rutier, care a avut nevoie de aparat ghipsat şi imobilizare. Pacientul nu a rămas internat”, ne-a declarat medicul Lidia Şandru.

Mai grav este că şoferul de 31 de ani, după ce a lovit pietonul, a oprit maşina la câţiva metri distanţă, a coborât, şi-a inspectat maşina, iar apoi a fugit de la faţa locului. „Şoferul a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Acesta nu consumase alcool”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Chitaristul va sta cel puţin o lună de zile în ghips, motiv pentru care nu va putea onora contractele pe care trupa din care face parte. „Din cauză că cel puţin o lună de zile nu va putea onora contractele şi concertele pe care le avea, vom apela la instanţă pentru recuperarea prejudiciului creat”, ne-a explicat Isabela Amariei, avocata bărbatului lovit.

Şoferul va trebuie să suporte aceste cheltuieli şi s-a ales şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Citit 11650 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 August 2018 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.