Cutremur la Oţelul, demisie la vârful echipei. Reacţia preşedintelui clubului
Foto: SC Otelul

Cutremur la Oţelul, demisie la vârful echipei. Reacţia preşedintelui clubului
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

UPDATE, ora 21.00 / Reacţia lui Cornel Moisescu, preşedintele SC Oţelul Galaţi: "Să fie clar, nu am avut nici un conflict cu antrenorul Bordieanu, nu eu l-am dat afară. Am pus presiune, este adevărat, pentru că jocul etalat în primele patru etape a fost neconvingător, iar comunitatea a investit în această echipă şi vrea rezultate. Reamintesc că în urmă cu un an tot atâtea puncte aveam, tot pe primul loc eram, dar tot cam cu acelaşi stil de joc şi în mod logic a urmat înfrângerea de la Roman. Nu am cerut demisia sau demiterea antrenorului, am avut doar o discuţie cu Valentin Ştefan, în care i-am spus că echipa trebuie să câştige la Rădăuţi, să arate altceva, altfel pun în discuţie situaţia antrenorului. Mi se pare normal, sunt preşedintele clubului, plus că am vrut să văd care este atitudinea domnului antrenor în situaţie de presiune, pentru că suntem o echipă unde există presiunea rezultatelor, doar vrem să promovăm, ca şi a jocului care să mulţumească comunitatea gălăţeană în totalitate. Trebuie să mergem înainte cu oameni care ţin la astfel de probleme. Spre exemplu, ar fi putut să mă sune şi să îmi spună că îşi dă demisia imediat în cazul în care nu câştigăm la Rădăuţi, să lupte. Eu aş fi luptat până la capăt pentru a convinge preşedintele şi toată suflerea oţelară că sunt un antrenor bun şi ştiu să-mi duc echipa acolo unde este nevoie. Dar a preferat ce este mai simplu, să renunţe. Este un antrenor pe care l-a dorit directorul general, i-am oferit tot creditul, dar iată că se dovedeşte a nu fi unul de anduranţă, motiv pentru care nu a suportat presiunea pusă de preşedinte şi a plecat. Cât despre demisia mea, este membru socios şi poate să candideze la funcţia de preşedinte, iar alegerile sunt peste o lună şi jumătate. Păcat că s-a ajuns aici, dar sper ca totul să se transforme în ceva benefic echipei. Sper ca domnul Valentin Ştefan, pe care l-am însărcinat să desemneze un antrenor capabil să ducă Oţelul acolo unde este loc, să ia o deczie cât mai repede şi să revină la normal. Am încredere în băieţii noştri că vor da totul pe teren la Rădăuţi, indiferent de cine va fi antrenor".


UPDATE: Valentin Ștefan, directorul general al SC Oțelul, a spus că Bordieanu şi-a anunţat verbal demisia. "De echipă se vor ocupa ceilalţi din staff-ul tehnic, Tudorel Pelin, Alex Ciobanu şi Iulian Olteanu, până la o nouă hotărâre"


Decizie uluitoare la Suporter Club Oţelul Galaţi, antrenorul principal Stelian Bordieanu  şi-a anunţat în această seară demisia, în urma unui conflict cu preşedintele Cornel Moisescu. La rândul său, Bordieanu îi cere demisia lui Moisescu pentru neîndeplinirea obiectivului din sezonul trecut. „Mi-am dat demisia, nu pot lucra în asemenea condiţii, cu tensiune la echipă deşi suntem pe primul loc şi nu am primit gol în primele patru etape. Preşedintele Cornel Moisescu a transmis ameninţări prin intermediul lui Vali Ştefan (n.r. – directorul general al clubului) că mă va da afară dacă nu câştigăm la Rădăuţi, în etapa următoare. Sunt anormale astfel de ameninţări când suntem pe primul loc, pe de altă parte este vorba şi de demnitatea mea. La rândul meu, cer public demisiile lui Moisescu şi Iulian Apostol, să-şi asume neîndeplinirea obiectivului promovării în sezonul trecut”, ne-a spus Bordieanu.

Stelian Bordieanu a fost instalat ca antrenor principal în vara acestui an, iar după patru etape Oţelul are trei victorii şi un egal, fiind pe primul loc în Seria I a Ligii 3, cu 10 puncte, la fel ca SCM Gloria Buzău şi CSM Focşani, dar golaveraj superior.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 23872 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 01:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.