Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
3 comentarii

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a demarat o campanie prin care încearcă, împreună cu suporterii săi şi nu numai, să îndeplinească dorinţele de Crăciun ale unor copii din centrele de plasament din oraş.

Organizată împreună cu "Yelow. Creative Studio" şi Aniela Antohi, sora atacantului Andrei Antohi, campania constă în trei etape. În prima din ele, fotbaliştii de la Oţelul merg în centre de plasament, se întâlnesc cu copiii de acolo şi le preiau scrisorile cu dorinţele de Crăciun, care sunt apoi puse la dispoziţia comunităţii gălăţene, la magazinul oficial al clubului, aflat la stadion.
În etapa a doua, oricine doreşte să îndeplinească o astfel de dorinţă poate consulta scrisorile la magazinul SC Oţelul (de luni până vineri, între orele 11.00 - 18.00), să aleagă una dintre ele şi în termen de cinci zile este aşteptat să revină cu cadoul aferent. Totul până în 20 decembrie, pentru a se trece apoi la ultima etapă, în care fotbaliştii roş-alb-albaştri îşi vor relua rolul spiriduşilor lui Moş Crăciun şi, în periaoda 20-24 decembrie, vor duce cadourilor colectate copilaşilor de la care au adunat scrisorile.
Prima vizită a fost făcută la centrul de asistență CACCES Galați. "Am rămas profund impresionat de copiii minunaţi pe care i-am întâlnit acolo. Ne-au numit spiriduşii lui Moş Crăciun, înmânându-ne scrisorile cu dorinţele lor, pe care le-am dus în magazinul oficial al clubului, de la stadionul "Oţelul". Vă aştept să îndeplinim aceste dorinţe, să le facem Crăciunul cât mai fericit", a povestit atacantul George Cîrjan.
Totodată, Andrei Antohi a citit una dintre scrisori. "Am vizitat Centrul, unde am întâlnit copii deosebiţi şi le-am preluat scrisorile către Moş Crăciun. Unul dintre ei, Marian, are 17 ani şi în scrisoare spune că îşi doreşte un simplu pulover. Fiecare dintre voi poate adopta câte o scrisoare şi să îndeplinească respective dorinţa. Împreună, să încercăm să le aducem copiilor zâmbetul pe chip şi în suflete", a spus Andrei Antohi.
De la primul centru vizitat au fost strânse 40 de scrisori către Moş Crăciun, toate preluate imediat, în special de către fotbaliştii Oţelului şi ceilalţi din cadrul clubului. În consecinţă, campania s-a lărgit la alte două centre, s-a ajuns la un număr de 140 scrisori, acţiunea continuând cu acelaşi mare succes avut la start: ieri mai erau doar 10 "dorinţe" nepreluate, astfel că se va extinde şi la alte centre.

Citit 1655 ori Ultima modificare Vineri, 07 Decembrie 2018 00:51

3 comentarii

 • postat de M. Capatina Joi, 06 Decembrie 2018 21:57 5.13.181.*** Link la comentariu
  2
  2

  Domnule Iacomi, fara publicitate, fara informatii, nu credeti ca multi galateni sufletisti n-ar avea de unde sa stie despre actiune? Astfel, sa nu participe la aceasta campanie, implicit unele dorinte ar ramane doar... scrisori?

  Raportează
 • postat de Iacomi Florin Cristian Joi, 06 Decembrie 2018 13:16 83.229.118.*** Link la comentariu
  5
  7

  Nu s-ar putea face fapte bune si fara atata publicitate? Deja miroase urat. Vizitati acele centre de plasament si in timpul anului, fara tam-tam.

  Raportează
 • postat de Galatean Joi, 06 Decembrie 2018 06:37 5.13.142.*** Link la comentariu
  7
  2

  Un mare BRAVO pentru oameni cu inima mare!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.