Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
3 comentarii

Atunci când a găsit un portofel plin cu bani în piaţă, o femeie din municipiul Galaţi nu a avut nicio ezitare în a preda obiectul şi întreaga sumă de bani poliţiei. Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută, în piaţa din Micro 17.
Miercurea trecută, L.I. a mers împreună cu soţul la piaţă. După ce a terminat cumpărăturile şi s-a întors acasă, femeia a observat cu stupoare că pierduse un portofel în care se afla suma de 2.430 de lei. "Nu îmi puteam explica cum s-a întâmplat. În respectivul portofel aveam banii pe care tocmai îi scosesem de la bancă pentru a face o pomană. Actele le ţin în alt portofel. Mi-am zis că cine îl va găsi oricum nu va avea de unde să ştie cui îi aparţine, chiar să vrea să-l returneze. Nu mică mi-a fost mirarea când mi-a bătut la uşă un poliţist de la Secţia 1, pentru a mă chema să intru în posesia portofelului şi a banilor", povesteşte L.I.
Norocul a fost că o gălăţeancă găsise portofelul la doi paşi de piaţa din Micro 17. Alături de suma importantă de bani se găsea şi un extras bancar, ceea ce i-a permis femeii să meargă la bancă pentru a afla detalii despre proprietar. "Apoi, doamna Zânica (femeia care a găsit portofelul - n.r.) mi-a povestit că a mers la Secţia 3, de unde poliţiştii au luat legătura cu colegii lor de la Secţia 1. Astfel, în mod total nesperat, mi-am putut recăpăta banii. Cel mai probabil, portofelul mi-a picat din geantă în momentul în care am urcat în maşină. Vreau să-l mulţumesc încă o dată persoanei care a făcut acest gest nemaipomenit, mai ales că domnii poliţişti mi-au spus că astfel de situaţii sunt foarte rare", a concluzionat L.I.

Citit 7939 ori Ultima modificare Vineri, 07 Decembrie 2018 00:51

3 comentarii

 • postat de merlot Joi, 06 Decembrie 2018 09:59 109.102.130.*** Link la comentariu
  1
  19

  Miraculos în România ... acest act merită cetățeanul onorific și o statuie la fiecare școală ca exemplu de educație

  Raportează
 • postat de Sandu Joi, 06 Decembrie 2018 09:37 90.95.63.*** Link la comentariu
  1
  20

  De ce nu dati numele si prenumele celor doua persoane.Este un gest de adevarata omenie si merita dat ca exemplu ca printre noi mai sunt si oameni adevarati nu numai hoti care au parte de multa reclama... in media.

  Raportează
 • postat de Galatean Joi, 06 Decembrie 2018 06:39 5.13.142.*** Link la comentariu
  1
  15

  Bravo cetăţeanului şi poliţiştilor care fac să simţim o normalitate plăcută !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.