A găsit pe stradă un portofel doldora de bani şi l-a predat poliţiei

A găsit pe stradă un portofel doldora de bani şi l-a predat poliţiei
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Atunci când a găsit un portofel plin cu bani în piaţă, o femeie din municipiul Galaţi nu a avut nicio ezitare în a preda obiectul şi întreaga sumă de bani poliţiei. Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută, în piaţa din Micro 17.

Miercurea trecută, L.I. a mers împreună cu soţul la piaţă. După ce a terminat cumpărăturile şi s-a întors acasă, femeia a observat cu stupoare că pierduse un portofel în care se afla suma de 2.430 de lei. "Nu îmi puteam explica cum s-a întâmplat. În respectivul portofel aveam banii pe care tocmai îi scosesem de la bancă pentru a face o pomană. Actele le ţin în alt portofel. Mi-am zis că cine îl va găsi oricum nu va avea de unde să ştie cui îi aparţine, chiar să vrea să-l returneze. Nu mică mi-a fost mirarea când mi-a bătut la uşă un poliţist de la Secţia 1, pentru a mă chema să intru în posesia portofelului şi a banilor", povesteşte L.I.

Norocul a fost că o gălăţeancă găsise portofelul la doi paşi de piaţa din Micro 17. Alături de suma importantă de bani se găsea şi un extras bancar, ceea ce i-a permis femeii să meargă la bancă pentru a afla detalii despre proprietar. "Apoi, doamna Zânica (femeia care a găsit portofelul - n.r.) mi-a povestit că a mers la Secţia 3, de unde poliţiştii au luat legătura cu colegii lor de la Secţia 1. Astfel, în mod total nesperat, mi-am putut recăpăta banii. Cel mai probabil, portofelul mi-a picat din geantă în momentul în care am urcat în maşină. Vreau să-l mulţumesc încă o dată persoanei care a făcut acest gest nemaipomenit, mai ales că domnii poliţişti mi-au spus că astfel de situaţii sunt foarte rare", a concluzionat L.I.

Citit 9121 ori Ultima modificare Vineri, 07 Decembrie 2018 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.