Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Mai mulţi gălăţeni din Port şi din zona centrală ne-au informat, marți, 22 ianuarie 2019, că s-a produs o nouă pană de curent. Inclusiv Primăria municipiului a fost lăsată fără energie electrică.

La biroul de relaţii cu publicul al Electrica, nu a răspuns nimeni. De la dispeceratul societăţii ni s-a confirmat că a fost o avarie şi că echipele de intervenţii sunt deja pe teren.

„A fost o avarie, o parte s-a realimentat, încercăm să alimentăm şi cealalaltă parte cât mai repede, în jumătate de oră”, este răspunsul pe care l-am primit la ora 16,00 fix.

Citit 2884 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2019 00:01

1 comentariu

 • postat de Caţavencu Miercuri, 23 Ianuarie 2019 11:04 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  1

  Nu-i bai că Primăria oraşului a rămas fără curent...
  Poate aşa îşi dau seama că e iarnă şi mulţi consumatori se încălzesc de nevoie la reşou sau pun un lighean de apă să se mai spele pe cap. Şi iarna asta încă e blândă!
  Jalnic am ajuns dle Pucheanu!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro