Derapajele deputatului Nicolae Bacalbaşa, din nou în presa naţională. ”Stăpânii noştri au creat un aparat pentru a ne ţine, ca pe căţei, cu nasul în rahat” (VIDEO)

Derapajele deputatului Nicolae Bacalbaşa, din nou în presa naţională. ”Stăpânii noştri au creat un aparat pentru a ne ţine, ca pe căţei, cu nasul în rahat” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Preşedintele Klaus Iohannis este "un provocator profesional din afara României", MCV - "o golănie ordinară", UE - "stăpânii noştri care ne călăresc", iar cancelarul german Angela Merkel - "fuhrerul feminin al Germaniei actuale, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false". Toate aceste afirmaţii halucinante îi aparţin deputatului PSD Nicolae Bacalbaşa, au fost făcute la postul local TV Galaţi şi preluate, ieri, de presa naţională.

Derapajele deputatului PSD Nicolae Bacalbaşa au devenit - pentru a câta oară? - subiectul unor ample materiale publicate de Mediafax, HotNews, g4media.ro, ziariştii.com, dar şi de televiziuni precum Pro Tv şi Realitatea Tv. De această dată, declaraţiile nu au fost făcute de la tribuna Parlamentului, ci în emisiunea "Oraşul meu", difuzată de postul local TV Galaţi, emisiune care poate fi urmărită, în întregime, pe YouTube.

Bacalbaşa a lansat acuzaţii extrem de grave la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe motiv că a refuzat să o numească pe Olguţa Vasilescu în postul de ministru al Dezvoltării: "Problema este noi şi ei. Preşedintele Iohannis este, pentru mine, în afara României. Suntem într-o uniune, aşa cum spunea Bismarck, în orice uniune există un călăreţ şi un cal. Noi nu suntem nici măcar calul, ci măgarul de povară al unei structuri pe care din motive demagogice, nu o să o putem influenţa niciodată. Practic, suntem intoxicaţi de către stăpânii noştri care ne călăresc, n-aş vrea să spun stăpânii noştri coloniali din cadrul Germano - Franţei şi coloniile ei actuale sau pe care-şi doreşte să le subordoneze în întregime. Stăpânii noştri au reuşit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românaşi de-ai noştri, pe care, iarăşi, eu nu-i consider, ca şi pe domnul preşedinte, a fi români şi a ne ţine ca pe nişte căţei care trebuie subordonaţi, cu nasul în rahat", a spus Nicolae Bacalbaşa.

Despre MCV - mecanismul de cooperare şi verificare, Bacalbaşa a afirmat că este "o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Schengen, după ce Germania ne-a obligat (...) să dăm sume uriașe pentru așa-zisa securizare a frontierelor. Pe de o parte a fost securizarea frontierelor, pe de altă parte a fost îmbogățirea fără temei a firmelor germane". 

Convins că preşedintele Klaus Iohannis este "un provocator profesional, infiltrat de străini pentru a batjocori poporul român", Bacalbaşa a avut cuvinte de laudă la adresa premierului Viorica Dăncilă, în contrast cu cancelarul Angela Merkel: "M-a bucurat discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner".

Citit 7300 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2019 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.