Ciocnire între bolizi într-o intersecţie din Galați

Ciocnire între bolizi într-o intersecţie din Galați

GSDG
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
2 comentarii

Două persoane au fost rănite şi tot atâtea maşini au suferit daune grave, după ce autoturismele, ambele de fabricaţie germană şi cu mulţi cai putere, s-au ciocnit violent într-o intersecţie din Galaţi.

Accidentul a fost posibil din cauză că, spun poliţiştii, şoferul uneia dintre maşini, care circula pe strada dr. Alexandru Carnabel, nu ar fi oprit la STOP pentru a acorda prioritate şi a acroşat violent un alt autoturism, care circula pe strada forstă Vultur.

În urma impactului, una dintre maşini a ajuns într-un stâlp, iar cealaltă, într-un gard de beton. Două persoane au fost rănite, respectiv şoferul din maşina lovită şi un pasager din bolidul care nu a dat prioritate, ambii în vârstă de 44 de ani.

Răniţii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 11508 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 14:08

2 comentarii

 • postat de Toma Sâmbătă, 16 Februarie 2019 16:14 178.138.98.*** Link la comentariu
  0
  1

  Și totuși, ce facem cu STOP-urile din copaci în zona aia? Pe mai toate străduțele de pe lângă Strada Traian indicatoarele de STOP sunt amplasate prost, cu vizibilitate minimă, de multe ori mascate de copaci. Cine nu cunoaște bine zona poate lejer să nu observe unele indicatoare.

  Raportează
 • postat de Costel BMW Marți, 12 Februarie 2019 18:31 5.13.159.*** Link la comentariu
  7
  18

  Ar trebui instituirea obligativitatii obtinerii unei asa zise autorizatii (permis) obtinute in urma unor multople si intense probe teoretice si mai ales practice pentru conducerea anui autoturism cu multi cai putere. Probele teoretice si mai ales practice sa fie foarte severe si foarte restrictive, adica celor care nu reusesc sa promoveze testele, sa le fie interzis pe viata nici macar conducerea unei trotinete sau triciclete.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.