Trafic între Vrancea și Galați cu DROGURI de mare risc. Mai mulți dealeri de ecstasy au fost reținuți

Trafic între Vrancea și Galați cu DROGURI de mare risc. Mai mulți dealeri de ecstasy au fost reținuți
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O rețea care se ocupa cu distribuirea de comprimate ecstasy în patru orașe din trei județe a fost anihilată de polițiștii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați în urma unui flagrant și a trei descinderi făcute la Focșani.

Polițiștii aveau informații că mai multe persoane din județul vecin se ocupau cu vânzarea de comprimate în nu mai puțin de patru orașe, respectiv Galați, Tecuci, Râmnicu Sărat și Focșani, în schimbul unui preț de 50 de lei pastila. Din acest motiv, zilele trecute au organizat un flagrant, în urma căruia au fost reținute două persoane. Trei percheziții au fost necesare pentru ca oamenii legii să adune probe care să dovedească activitatea grupării.

Din locațiile verificate au fost ridicate, potrivit unor surse din anchetă, 79 de comprimate ecstasy, 3.500 de lei și 50 de euro, precum și cinci telefoane mobile, folosite de membri pentru a ține legătura între ei precum și pentru a contacta consumatorii.

În urma audierilor, două persoane au fost reținute în baza unor ordonanțe. În urmă cu puțin timp, judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi pentru trafic de droguri de mare risc.

Citit 6483 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2019 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.