Jurnaliştii au luat la ochi ţintele IPJ

Jurnaliştii au luat la ochi ţintele IPJ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jurnaliştii au lăsat pixurile şi camerele video deoparte şi s-au grupat, vineri, pe aliniamentul de ochire al poligonului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, pentru mult-râvnita Cupă a Presei.

După o rundă de acomodare, s-au luat la ochi ţintele cu pistoalele Makarov, calibru 9 milimetri, din dotarea poliţiei. Competiţia a avut pretendenţi serioşi, mulţi dintre ei situându-se de ani buni pe primele locuri ale competiţiei organizate cu prilejul zilei Poliţiei Române, sărbătorită pe 25 martie. Cea de-a 197-a aniversare a instituţiei i-a găsit în formă maximă pe reprezentanţii presei, care, indiferent de punctajul obţinut, au primit diplome de participare.

După runda de trageri, clasamentul s-a tranşat în favoarea a trei jurnalişti-pistolari. Locul al treilea a fost adjudecat de operatorul Realitatea Tv, Nicu Nedelcu, iar poziţia a doua i-a revenit unui coleg de presă scrisă, corespondentul Agerpres, Dan Paic. Cupa şi diploma aferente primului loc i-au revenit operatorului Pro Tv, Dan Cucu, acesta acumulând cel mai mare punctaj.

Cu speranţa că măcar o parte din diplomele de participare cu care au plecat toţi curajoşii înscrişi în competiţie se vor transforma, la anul, în cupe destinate celor mai buni ochitori, le dorim colaboratorilor noştri din cadrul IPJ Galaţi mulţi ani, profesionalism şi credibilitate!

Citit 1954 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2019 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.