BREAKING NEWS. Costel Fotea, candidatul PSD la Primăria municipiului Galaţi

BREAKING NEWS. Costel Fotea, candidatul PSD la Primăria municipiului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

Costel Fotea, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi, şi social-democratul care se bucură de cea mai bună imagine în acest moment, a fost desemnat, ieri seară, candidatul PSD la Primăria municipiului Galaţi, la alegerile din iunie 2020. Decizia a fost luată, cu unanimitate de voturi, de către conducerea judeţeană a PSD Galaţi.

Actualului primar, Ionuţ Pucheanu, i s-a oferit un post eligibil pe lista candidaţilor PSD pentru Senatul României, la alegerile care vor avea loc tot anul viitor, în noiembrie. Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi din iunie 2020, candidatul PSD desemnat tot aseară este tânărul parlamentar Marius Mărgărit, care va fi cap de listă la alegerile judeţene.

Toate aceste informaţii ne-au fost dezvăluite, în exclusivitate, de noul proprietar al cotidianului „Viaţa liberă”, jurnalistul Rareş Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare. Rareş Bogdan a reuşit să-l convingă pe omul de afaceri Marian Băilă să-i vândă ziarul pe o sumă care va fi dezvăluită. Citiţi amănunte aici.

Citit 12719 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2019 02:45