A intrat cu maşina în copac şi şi-a băgat tatăl în spital
Foto: GSG

A intrat cu maşina în copac şi şi-a băgat tatăl în spital
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns la spital după ce fiul său a intrat cu maşina într-un copac. Accidentul a avut loc luni dimineaţă, pe DN24D, între localităţile Bursucani şi Bălăbăneşti. Poliţiştii gălăţeni au stabilit că vinovat de producerea incidentului a fost un bărbat în vârstă de 33 de ani.

„Conducătorul auto, care circula pe DN24D, dinspre Bursucani spre Bălăbăneşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat cu maşina într-un pom.  În urma impactului, a rezultat rănirea unui pasager, tatăl conducătorului auto, în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii gălăţeni l-au testat cu aparatul Drager pe şofer, stabilind că acesta nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 3280 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2019 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.