Consilier local, invitat la poliţie pentru parcare ilegală

Consilier local, invitat la poliţie pentru parcare ilegală
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Lipsa locurilor de parcare în tot Galaţiul, dar mai cu seamă pe strada Domnească, este o realitate care nu-i împiedică pe poliţiştii locali să-i ia la ochi pe conducătorii auto care-şi lasă maşinile pe unde pot. Este şi cazul consilierului local UNPR Ilie Gheţu care s-a trezit ieri cu o invitaţie la Poliţia Locală pentru parcare neregulamentară.

Politicianul îşi lăsase maşina pe trotuarul străzii Domnească, în zona staţiei de transport public local de la Parfumul Teilor şi, ştiind că nu e tocmai regulamentar, a lăsat, pe bord, un mesaj scris cu majuscule, lesne de citit prin parbrizul maşinii: „Lipsă loc parcare. Riveran Ilie Gheţu – consilier”. Asta nu l-a împiedicat pe poliţistul local să îşi facă datoria şi să respecte hotărârea Consiliului Local, aşa că Ilie Gheţu a primit, lângă mesajul său, şi o invitaţie la sediul Poliţiei Locale. Document care precizează că în caz de neprezentare sancţiunea contravenţională este cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

Contactat telefonic, Ilie Gheţu ne-a explicat că înainte de a-şi lăsa maşina pe trotuar a colindat de două ori zona tot încercând să-şi găsească loc de parcare. Fără succes! Politicianul s-a grăbit să se prezinte la sediul Poliţiei Locale pentru a lămuri situaţia. Mai ales că nu e prima dată! Dacă acum a primit doar un avertisment, i s-a întâmplat să primească şi amendă, pe care a contestat-o în instanţă, câştigând.

Desigur, legea este valabilă pentru toţi, însă paradoxul este că, în calitate de consilier local, Ilie Gheţu a votat hotărârea care prevede sancţiunile pentru oprire, staţionare sau parcare neregulamentară. Şi acum suportă consecinţele…

Citit 7392 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 02:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.