Percheziţii la contrabandişti de ţigări şi alcool

Percheziţii la contrabandişti de ţigări şi alcool
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au făcut 25 de percheziţii, în municipiul Galaţi, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi contrabandă calificată, ambele în formă continuată.

Din cercetări a reieşit că, din anul 2015 până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat şi depozitat la domiciliu ţigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe raza municipiului Galaţi.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat, în vederea confiscării,  967 de pachete ţigarete, diferite mărci, fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, 316 sticle cu  băuturi alcoolice având  timbru de accizare Republica Moldova, precum şi 156.400 de lei, 535 de euro şi 530 de lire sterline.

Totodată au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii, la finalul acestora urmând să se dispună şi măsurile legale faţă de acestea.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi, S.O.P., S.I.C, S.A.E.S.P., S.I.A.S. şi  Serviciului Criminalistic.

Citit 2968 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 00:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.