Directorul Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, şi-a dat demisia

Directorul Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, şi-a dat demisia
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Având în vedere gospodărirea defectuoasă a orașului Galați, primarul municipiului, Ionuț Pucheanu a solicitat, și i-a fost remisă, demisia directorului societății Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, informrează un comunicat remis, marţi, de Biroul de presă al Primăriei Galaţi.

Consiliul de Administrație al Gospodărire Urbană va numi în cel mai scurt timp un director interimar, pe o perioadă de şase luni, mai precizează comunicatul.

"Nu mi-am dorit să ajung în această situație-limită, însă consider că, la acest moment, este cea mai bună decizie. Sunt de părere că performanța se măsoară în fapte, iar faptele spun clar că societatea nu numai că nu performează, dar nici nu face față nevoilor orașului. Dincolo de prietenie, pe care o respect, binele orașului este mai presus de orice și nu voi face compromisuri în acest sens niciodată, indiferent despre cine ar fi vorba. Doresc în echipă oameni asumați, managementul nu este pentru toată lumea", a afirmat primarul.

Fost consilier local, Bogdan Ardean este director al SC Gospodărire Urbană SRL din 14 martie 2017, mai întâi ca interimar. De atunci, primarul Pucheanu şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă de activitatea acestuia.

Citit 7269 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 11:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.