Situaţie revoltătoare într-un autobuz de pe traseul 11

Situaţie revoltătoare într-un autobuz de pe traseul 11
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

O situaţie pe cât de dezgustătoare pe atât de revoltătoare, petrecută sâmbătă la prânz într-un autobuz Transurb de pe traseul 11, ne-a fost sesizată de către Cecilia Carp, o cititoare a ziarului „Viaţa liberă”.

Gălăţeanca ne-a relatat că sâmbătă, la orele prânzului, a urcat într-un autobuz 11 cu numărul 47-PMG, din staţia Albatros. A fost neplăcut surprinsă de mirosul greu care se simţea puternic în mijlocul de transport, dar şi de faptul că toţi călătorii erau înghesuiţi în partea din spate a autobuzului. Şi mulţi încercau să se ferească de miros, stând cu mâinile la nas şi gură. Sursa mirosului oribil - două scaune şi podeaua pline de vomă.

„Imediat cum am văzut, am mers la şofer şi i-am sesizat această situaţie. I-am explicat că trebuie curăţată mizeria. Că acesta este locul lui de muncă, iar noi nu putem călători în aceste condiţii. Ba chiar m-am oferit să-l ajut să strângă. Şoferul mi-a răspuns foarte urât. În esenţă mi-a spus că, dacă nu-mi convine, să cobor din autobuz sau, în cel mai rău caz, că îmi dă o cârpă şi o găleată să curăţ singură. Un alt călător i-a luat apărarea şoferului, situaţia a escaladat şi am ajuns să fiu jignită în fel şi chip. Ba chiar când am coborât din autobuz, la General, am auzit cum mă înjura de mamă”, a povestit revoltată Cecilia Carp.

Gălăţeanca tocmai s-a întors din America, unde a fost în vizită la fiica ei, şi a fost neplăcut surprinsă de realitatea de acasă, de faptul că nimeni din autobuz nu a luat atitudine faţă de mizeria şi mirosul greu de vomă şi băutură. „Se poate întâmpla să ţi se facă rău în autobuz, dar asta nu înseamnă că trebuie să rămână acolo mizeria. M-a deranjat faptul că nu a fost curăţat, dar şi că nimeni nu a avut curajul să-i spună şoferului. Culmea, după mine s-au mai urcat cel puţin zece oameni în autobuz, şi toată lumea s-a înghesuit în spate. De asemenea, sunt revoltată de atitudinea celorlalţi călători, dar şi a conducătorului auto al Transurb. Este penibil să călătoreşti aşa”, ne-a declarat gălăţeanca.

Citit 12376 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.