Nervi şi înghesuială la biletele pentru Revelion

Nervi şi înghesuială la biletele pentru Revelion
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Coadă şi înghesuială la casieria Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „N. Leonard” Galaţi. Cei care au luat cu asalt au fost pensionarii gălăţeni, care şi-au dorit un bilet la petrecerea organizată, de autorităţile locale, în noaptea dintre ani. 

Dornici de distracţie, pensionarii s-au aşezat la coadă încă de la ora 03,00 dimineaţă. În speranţa că vor reuşi să se organizeze, gălăţenii au făcut şi o listă. Totul ca să nu se înghesuie nimeni atunci când se vor deschide uşile. Cu toate acestea, vociferările au apărut cu mult înainte de începerea programului de la casierie. ”Dacă vă îmbulziţi şi spargeţi geamurile, vom închide casieria. Vă rog să nu vă îmbrânciţi”, a fost rugămintea paznicului instituţiei de cultură.

Nicio rugăminte şi nicio listă nu a mai contat în momentul în care s-au deschis uşile, astfel că oamenii au început să se certe şi să se înghesuie. „Nu este nicio organizare. Ne-am trecut pe liste, să se respecte lista”, a spus, supărat, un domn.

Până la urmă, pensionarii au intrat şi au început să îşi cumpere biletele mult dorite. „A meritat să stau la coadă. Ne-am amintit de vremurile demult apuse. Atunci stăteam la coadă pentru un os de porc, acum, pentru distracţie”, ne-a spus, amuzată, o doamnă.

Una peste alta, pensionarii s-au arătat extrem de bucuroşi că au prins bilete pentru revelionul organizat de municipalitate.

„Ne bucurăm, sperăm să fie frumos acolo. Mergem să ne distrăm. Am fost şi în alţi ani şi chiar ne doream să mergem şi anul acesta”, a adăugat un alt pensionar.

În ciuda faptului că s-au certat la intrare, pensionarii au prins bilete pentru petrecere, şi asta pentru că organizatorii au pus la bătaie 1.150 de locuri. 

Ca în fiecare an, "Revelionul pensionarilor" va avea loc la Patinoarul artificial "Dunărea", pe 31 decembrie, începând cu ora 20,30. Programul artistic va fi asigurat de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard”. Vor înveseli atmosfera artiştii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formaţia ”Unison” şi formaţia ”Plai românesc”, aceasta din urmă prezentând obiceiuri şi datini populare.

Gălăţenii vor avea parte de un meniu care va cuprinde platou tradiţional ţărănesc; păstrăv cu mămăligă, usturoi şi lămâie; mixt grill cu garnitură de legume mexicane; plăcintă cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, şampanie, apă, suc şi cafea.

Citit 3215 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.