Licitaţie anulată pentru modernizarea promenadei de la P-uri

Licitaţie anulată pentru modernizarea promenadei de la P-uri
Contract de 2,3 milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Pentru modernizarea promenadei de la P-uri, Primăria Galaţi va trebui să reia procedura de la zero. Contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor în zona cuprinsă între strada Navelor și Parc Elice, în valoare estimată de 11.148.912,44 de lei fără TVA - circa 2,3 milioane de euro - nu a putut fi atribuit. "Au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme", se arată în portalul achiziţiilor publice.

În fapt, aşa cum aţi putut citi în ziarul "Viaţa liberă", a fost depusă o singură ofertă, din partea asocierii Tancrad - ATU Consulting - Lemacons. Criteriul de atribuire a contractului a fost "preţul cel mai scăzut".

Conform proiectului dorit de Primărie, promenada ar urma să fie împărţită în trei zone: două pietonale şi o plaza. Pe lângă fântâni arteziene, bazine decorative, reamenajarea peisagistică a zonelor verzi, pavimente de granit, amplasarea unor plăci comemorative, a unor bolovani decorativi de calcar şi a unor pereţi care să spună istoria oraşului, intervenţiile impun schimbarea cotelor aleii pietonale, cu scări şi rampe continue pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii. Sistemul de iluminat pietonal şi arhitectural va face în aşa fel încât întreaga zonă să rămână "vie şi atractivă şi în timpul nopţii".

Citit 4711 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2020 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.