Contract atribuit pentru lucrările suplimentare la modernizarea Centurii

Contract atribuit pentru lucrările suplimentare la modernizarea Centurii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După două licitaţii anulate, Primăria municipiului Galaţi a reuşit să atribuie contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor suplimentare la proiectul „Extindere și modernizare drum centură”, demarat deja de Consiliul Judeţean. Este vorba, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, despre lucrări de deviere a reţelelor şi nu numai, investiţii neeligibile pe fonduri europene, pe care municipalitatea şi le-a asumat. Reabilitarea trotuarelor şi a spaţiilor verzi adiacente carosabilului străzii Nicolae Mantu, reconfigurarea unui sector de drum, amenajarea unei piste pentru biciclişti, reabilitarea reţelei de apă din zona Drumului de Centură, preluarea apelor pluviale, reabilitarea instalaţiei de iluminat şi de coborârea în subteran a instalaţiei aeriene electrice şi de comunicaţii vor fi astfel executate.

Câştigătoarea licitaţiei este Asocierea Gendav SRL, SC Genymar 2008 SRL, SGM Contractor SRL, SC Alitec Solution SRL, RBX Electric Flash Led, având ca subcontractant firma Atu Consulting. A fost, de altfel, şi singura ofertă depusă în cadrul licitaţiei care a avut drept criteriu de atribuire "cel mai bun raport calitate - preţ".

Valoarea finală a contractului este de 15.153.910 lei fără TVA, în condiţiile în care licitaţia plecase de la o valoare totală estimată de 15.153.911,52 de lei fără TVA.

Citit 3661 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2020 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.