Se închid două tronsoane de pe Drumul de Centură. Lucrările de reabilitare încep miercuri, 28 aprilie

Se închid două tronsoane de pe Drumul de Centură. Lucrările de reabilitare încep miercuri, 28 aprilie
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Conform unei informări primite de la Consiliul Județean (CJ) Galați, începând de miercuri, 28 aprilie, demarează lucrările de reabilitare pe tronsonul 1 al Drumului de Centură, mai exact pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu bulevardul Brăilei şi viaductul de la Combinatul Siderurgic Liberty.

Astfel, în prima etapă, chiar din aceeași zi, se închide traficul pe prima bandă de circulaţie a segmentului dintre intersecţia cu Prelungirea Brăilei şi intersecţia cu strada Constantin Levaditti, pe partea dreaptă a direcției de mers către Viaduct.

De asemenea, începând de miercuri, 5 mai, se va închide traficul şi pe prima bandă de circulaţie a tronsonului dintre intersecţia cu strada Oltului şi intersecţia cu Prelungirea Brăilei, pe sensul de mers către Viaduct.

Intersecţiile vor rămâne deschise circulaţiei, iar pe cele două porţiuni de drum vor fi realizate lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere şi a sistemului de colectare a apelor pluviale.

Potrivit aceleiași surse, pentru buna desfăşurare a circulaţiei, toţi participanţii la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră. Totodată, reprezentanții CJ mulțumesc pentru înțelegere și își prezintă scuze pentru disconfortul creat.

Citit 7345 ori Ultima modificare Joi, 29 Aprilie 2021 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.