Incredibil. Divorțul momentului are legătură cu orașul nostru: O gălățeancă îi desparte pe soții Gates (PAMFLET)
Foto: colaj

Incredibil. Divorțul momentului are legătură cu orașul nostru: O gălățeancă îi desparte pe soții Gates (PAMFLET)
Bill Gates, surprins anul trecut în Galați, lângă un "OZN" din centru.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Avem în exclusivitate declarațiile amantei lui Bill Gates: e din Galați și l-a ademenit până aici, în sud-estul Europei.

De bine numai despre unii

Nu comentăm degeaba orice subiect de pe planetă, uneori suntem în culpă fără să ne dăm seama. Suntem reprezentați de concitadini geniali în Silicon Valley, există gălățeni de succes și în Asia sau Africa, însă nu putem vorbi la superlativ la adresa tuturor. De pildă, o tânără gălățeancă pe pașaportul căreia nu se află prea multe vize este eroina celui mai mare scandal al ultimelor zile. Geanina Geany, pe numele său de star XXX, are partea sa de vină pentru separarea celebrului cuplu american Bill și Melinda Gates. Cei doi au anunțat zilele trecute pe Twitter că li se destramă o căsătorie de 27 de ani, dar au evitat să facă orice fel de speculație. Pagina de pamflet a "Vieții libere" a săpat în albia acestui caz.

L-a confundat inițial

Am aflat, astfel, că domnișoara Geanina, de profesie model de videochat, l-ar fi ademenit pe cofondatorul Microsoft în câteva "ședințe" on-line în care i-ar fi vorbit de realitățile socio-economice din sud-estul României, întrebându-l apoi dacă nu vrea să-i danseze de la distanță. Și mai sumar îmbrăcată, aerul condiționat al româncei defectându-se. "E adevărat că ne știm de aproape doi ani. Eu eram la serviciu, cum se spune, adică stăteam pe chat la taclale și nu numai, când a intrat unul care semăna într-un fel cu Eugen Durbacă. L-am și abordat cu «iubi», cu «Durbi», dar el îmi scria în engleză. Și mi-a zis că e Bill Gates, iar eu, enervată, i-am răspuns că-s Angelina Jolie. Na, dacă i-aș fi zis că-s Zoe Dumitrescu Bușulenga, n-ar fi înțeles ironia", ni s-a destăinuit tânăra.

Venise să-i reinstaleze softul?

Ea mai spune că marele Bill a venit și în municipiul nostru după ea. "Era terminat după mine, i-am și vorbit de bine de oraș, a venit să vadă și localitatea în care stau. I-am făcut o poză la carcalacii ăia de la pasaj, era foarte timid, dar să știți că mi-a plăcut tipul. Înțeleg că i-a zis nevestei că vine în România ca să-mi reinstaleze Windowsu’, dar mi-a fost rușine să-i cer și asta. Ce român are licență la așa ceva? I-am zis că n-am calculator, că intru pe net doar de la muncă. Nu știu cum naiba l-a prins Melinda că avem o relație, chiar îmi pare rău. Îmi spunea că-și iubește soția, că vrea doar să avem o aventură extraconjugală", a adăugat amanta secretă a lui Gates. Asta ne mai trebuia!

MicroMoft

Pamflet în versuri

MOCĂRȚANUL de Submarin Cosorescu

mocârţanul cu cap zero/ stă pe trotuar şi scuipă

ca să vadă trecătorii/ ce mai limuzină are...

dacă-i zici că n-are lege,/ el o face pe deşteptul

şi te-njură milimetric,/ mai dihai ca-n drumul mare

iată-l, biet analfabetul,/ ca ţăruşul şede-n cale

şi trânteşte imprecaţii/ în direct, şi beşteleşte,

calcă peste frumuseţe,/ deferenţă, demnitate,

murdăreşte tot ce-nseamnă/ getic, dacic, româneşte

graseiază franţuzeşte,/ cere drepturi în engleză,

scumpul mamei nu transpiră/ la obraz, la-ndatorire,

cârcoteşte când e vorba/ de morală şi de muncă,

suflă mucii pe morminte,/ dă cu barda-n monastire

lenea-i vine ca o haină/ de comandă - e cod negru

de urât şi trândăvie/ - mocârţanu-şi varsă "harul",

uite-aşa, pe unde-apucă/ - şi se vede: sărmănelul

n-a mai îngăimat o buche,/ hăt de când abecedarul

Galațiul în imagini

Vocea cetățeanului, vocea politicianului

"S-a jucat cinci ore întruna"

* Filantropul Bill i-a povestit româncei care locuiește în Țiglina II că auzise pentru prima dată de urbea noastră cu prilejul unui interviu acordat de un fost viceprimar local. "Mi-a zis că a văzut la CNN o bucată de declarație a lui Picu, fostul vice, când spunea ceva despre sex și păcănele. Nu înțelegea ce-s alea păcănele, dar a căutat IP-urile orașului. Așa a dat de chatul meu", și-a amintit Geanina Geany.

* Actrița de videochat de la noi oferă și alte detalii foarte intime din relația lor: "Când a venit la mine, la B-uri, unde trăiesc, mă așteptam să fie… cum să zic, nerăbdător. Aiurea, a scos un laptop mic și a jucat cinci ore întruna un joc de strategie. M-a obosit atitudinea asta a lui. Când a terminat jocul, mi-a zis că nu mai are chef de nimic, că e diferența de fus orar și s-a culcat."

* Se pare că fostul număr 1 de la Microsoft nu știa de existența combinatului siderurgic de lângă oraș. "L-a adus un maxi-taxi de la aeroport, dar nu pe la Brăila, cum e normal, ci pe la Movileni, că erau lucrări la dig. Era foarte alertat, mi-a zis că e fum de servere pe un deal. Că ard multe calculatoare, că or fi ars cooler-ele", a spus distrată gălățeanca, ea explicându-i ulterior că acela e fum de furnal.

Servăru’ Săndel

Treci vama cu poza de la Podul de Flori

Știrea este de acum câteva zile, însă nu era actualizată. Gălățenii care doresc să călătorească în Republica Moldova au nevoie la vamă de un test anti-Covid sau de vaccin. Și nu este totul. Se pare că grănicerii moldoveni, de dragul istoriei, solicită până la sfârșitul lunii mai și o fotografie care să ateste prezența pe Podul de Flori din 1990. "Pe 6 mai s-au împlinit 31 de ani de la acel eveniment foarte drag. Dacă vrei să treci luna asta, e nevoie și de o poză care să ateste că și atunci îți era dragă Basarabia, nu doar ca să-ți faci plinul la mașină", s-au justificat aceștia.

Garnița de stat

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4351 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Mai 2021 21:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.