Trafic intens de droguri ieftine pe ruta Galați-Brașov

Trafic intens de droguri ieftine pe ruta Galați-Brașov
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O grupare care timp de mai bine de doi ani a aprovizionat cu substanțe psihoactive piața din Galați a fost destructurată în urma unei operațiuni a polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea unui procuror DIICOT.

Anchetatorii aveau informații că mai mulți tineri din Galați, cu ajutorul altora, originari din Tecuci, dar stabiliți în Brașov, aduceau și comercializau în oraș stupefiante ieftine, pe care le vindeau cu zece lei doza amatorilor de ”senzații tari”. Timp de doi ani, comerțul cu drogul despre care anchetatorii susțin că ar fi extrem de periculos pentru sistemul nervos al celor care îl consumă, a înflorit din cauză că dealerii au găsit piață disponibilă. Practic, oricine își putea permite să îl cumpere.

Cinci percheziții domiciliare în Galați și Brașov au fost necesare pentru dovedirea activității grupării formate din cinci persoane, dar și pentru a-i aduce la audieri pe suspecți. La percheziții au fost găsite doar 50 de grame de substanță, mai multe telefoane mobile și puțin peste 2.000 de lei. Cu toate acestea, cei cinci tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de operațiuni neautorizate cu substanțe psihoactive au ajuns în fața procurorilor DIICOT Galați. Doi dintre ei au fost reținuți și au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, ceilalți trei fiind cercetați sub control judiciar. 

Citit 5049 ori Ultima modificare Luni, 07 Iunie 2021 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.