Noi reglementări de trafic şi devieri ale traseelor de transport în comun

Noi reglementări de trafic şi devieri ale traseelor de transport în comun
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În perioada 23 iulie - 28 august 2021, o serie de reglementări privind circulația autovehiculelor se impun pentru realizarea unor lucrări la calea de rulare a tramvaiului, în Piața Energiei și pe bulevardul 1 Decembrie 1918, anunţă Primăria municipiului Galaţi. De asemenea, vor exista unele modificări și în ceea ce privește transportul public în comun. Măsurile sunt necesare pentru realizarea proiectului ”Modernizare linii tramvai și carosabil - străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”. 

Conform Primăriei, traversarea Pieței Energiei pe axa vest – est se va realiza doar pe direcția de mers către est: "Practic, autovehiculele care circulă dinspre Drumul de Centură către IFR, vor avea interzis efectuarea virajului la stânga, adică pe bulevardul 1 Decembrie 1918, sau la dreapta, adică pe bulevardul Siderurgiștilor. Autovehiculele care circulă pe strada Basarabiei, pe direcția de mers către Drumul de Centură, la intrarea în Piața Energiei vor avea montat indicatorul «Înainte sau la dreapta», precizează Primăria. Conform administraţiei locale, se redeschide circulației autovehiculelor bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între strada Tecuci și Piața Energiei, pe ambele direcții de mers.

"Precizăm că autovehiculele care circulă pe bulevardul 1 Decembrie 1918, înainte de intrarea în Piața Energiei, vor avea montat indicatorul ”La dreapta sau la stânga”.

Se redeschide circulației intersecția dintre bulevardul 1 Decembrie 1918 și strada Aurel Vlaicu. Bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între strada Tecuci și strada Aurel Vlaicu, va fi închis circulației autovehiculelor.

Pe bulevardul Siderurgiștilor, tronsonul cuprins între strada Ing. Anghel Saligny și strada Basarabiei, pe direcția de mers către Piața Energiei, înainte de intersecția cu strada Dr. Răutu, va fi montat indicatorul rutier ”Drum fără ieșire”", transmite Primăria.

Devieri de trasee

Va fi necesară și devierea traseelor de autobuz 39, 11,17, 18, 22 și 28 pe itinerarul Siderurgiștilor - Anghel Saligny - Basarabiei - IFR - Nae Leonard - Alba Iulia - Aurel Vlaicu - 1 Decembrie 1918 - Milcov. Returul se va face în sensul opus, pe aceleași străzi.

Autobuzele care asigură traseul 36 vor circula pe itinerarul: strada 1 Decembrie 1918 - Aurel Vlaicu - Alba Iulia - Nae Leonard - IFR - Basarabiei. Returul se va face în sensul opus, pe aceleași străzi.

Autobuzele care asigură traseul 24 revin la itinerarul normal pe strada Aurel Vlaicu - strada Alba Iulia - strada Nae Leonard.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc) și a dispozitivelor de semnalizare rutieră se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.  Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic", transmite Primăria Galaţi.

Citit 7037 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iulie 2021 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.