Copii şi tineri cu care ne mândrim, în calendarele „Viaţa liberă” 2022. Aşteptăm propunerile dumneavoastră!

Copii şi tineri cu care ne mândrim, în calendarele „Viaţa liberă” 2022. Aşteptăm propunerile dumneavoastră!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cotidianul "Viaţa liberă" crede că anul 2022 ar trebui să fie al copiilor şi tinerilor gălăţeni cu care ne mândrim. Tocmai de aceea, a decis să-i promoveze, în paginile calendarelor "Viaţa liberă" pentru 2022, pe elevii şi studenţii care au realizat anul acesta performanţe naţionale şi internaţionale. Dragi cititori, vă rugăm să-i nominalizaţi, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe elevii şi studenţii care au obţinut rezultate remarcabile în acest an.

"Viaţa liberă" a scris mereu cu bucurie, respect şi admiraţie despre copiii şi tinerii gălăţeni care au realizat performanţe naţionale şi internaţionale la olimpiadele şi concursurile şcolare, la competiţiile sportive, la festivalurile şi concursurile artistice ori în emisiunile tv. Ştim că în spatele diplomelor, medaliilor, trofeelor ori apariţiilor televizate se află munca, efortul susţinut, talentul incontestabil şi determinarea unor elevi de excepţie, susţinerea părinţilor, dar şi implicarea profesorilor şi a antrenorilor.

Lupta cu pandemia ne-a schimbat tuturor vieţile, dar mai ales copiilor şi adolescenţilor. Obţinerea unor performanţe în anul 2021 este cu atât mai valoroasă! Tocmai de aceea credem că anul 2022 ar trebui să fie al lor, al copiilor şi tinerilor gălăţeni cu care ne mândrim. Ziarul "Viaţa liberă" a decis să promoveze elevii şi studenţii care au obţinut performanţe în anul 2021 în paginile calendarelor pentru 2022.

Copiii şi tinerii cu performanţe notabile sunt mulţi, dar anul nu are decât 12 luni, iar calendarul - 12 file. Tocmai de aceea, vă invităm să ne ajutaţi să-i alegem pe cei mai buni dintre cei buni.

Dragi cititori, vă rugăm să-i nominalizaţi pe elevii şi studenţii care au obţinut performanţe în acest an în domeniile: limbă şi literatură, ştiinţă, sport, artă, cultură şi spectacol. Evident, sunt posibile şi nominalizările performanţelor din alte domenii. Pe cât posibil, vă rugăm să vă şi argumentaţi propunerile, pe care le aşteptăm până pe data de 7 octombrie 2021, ora 17,00, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe adresa redacţiei "Viaţa liberă", din strada Domnească nr. 68.

Un juriu format din redactorii ziarului "Viaţa liberă" va analiza propunerile, apoi îi va contacta pe acei performeri care au primit cele mai multe nominalizări. Dacă părinţii lor vor fi de acord, iar copiii şi tinerii cu performanţe vor accepta invitaţia noastră, îi veţi regăsi în paginile calendarelor "Viaţa liberă" pentru anul 2022.

Citit 2131 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 18:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.