Taxi răsturnat de o maşină condusă de un şofer beat. Cinci victime

Taxi răsturnat de o maşină condusă de un şofer beat. Cinci victime
Sursa foto, ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Cinci persoane au fost victime într-un grav accident de circulaţie, produs din cauza alcoolului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul de Centură.

Echipaje specializate de prim-ajutor și descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Galați, au fost solicitate în zona "Depozitelor" pentru a interveni în urma unui accident între două autoturisme, un taxi marca Skoda, cu trei victime încarcerate, şi un Mini Cooper, cu două victime, ambele încarcerate.

Pompierii au acordat primul-ajutor și au reușit descarcerarea tuturor persoanelor implicate în accident, astfel încât cele două victime din Mini Cooperul care a lovit Skoda, respectiv şoferul de 24 de ani, cu politraumatisme, şi o femeie de 25 de ani, cu șoc hemoragic, fractură de femur şi traumatism cranio-cerebral, au fost preluate de ambulanţele Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galați.

Cele trei victime din autoturismul Skoda răsturnat, şoferul de 35 de ani şi un cuplu cu vârstele de 55 şi 60 de ani, au suferit multiple traumatisme şi au fost preluate de ambulanţele SMURD şi SAJ și transportate la aceeași unitate spitalicească, pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

Ambele autoturisme au fost avariate în proporţie de 90%.

Conform IPJ Galaţi, "cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, în cazul bărbatului de 24 de ani rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat".

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, polițiștii urmând să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

Citit 4812 ori Ultima modificare Luni, 11 Octombrie 2021 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.