O singură gălăţeancă rămasă în competiţie la SuperStar. Spectacol de excepţie (VIDEO)

O singură gălăţeancă rămasă în competiţie la SuperStar. Spectacol de excepţie (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Elena Mîndru, în vârstă de 16 ani, este singura gălăţeancă rămasă în competiţia SuperStar, de la Pro Tv.

Cântatul într-un grup a fost provocarea deloc simplă la care au fost supuşi concurenţii SuperStar în ultima parte a "recall"-urilor. Trei gălăţence, Elena Mîndru, Adriana Hâncu şi Andreea Manolache, au format trupa "Fusion Five", alături de Ioana Haşegan şi Andrei Ionescu - "doctorul" cum i se mai spune, pentru că e medic în devenire.

"Pe Elena şi Andreea le ştiu de la canto, sunt prietenele mele. Suntem din acelaşi oraş şi la aceeaşi profesoară de canto. Ne-a fost foarte uşor să ne organizăm. Ne ştim deja vocile, ştim cum e lucrul în echipă", a dezvăluit Adriana Hâncu.

"Fusion Five" a oferit un moment inedit, interpretând excepţional piesa "California Dreamin'", făcută celebră de Sia.

"Mi-a plăcut momentul vostru, aţi cântat frumos, v-aţi respectat unul pe celălalt", a spus, de la masa juriului, Raluka. "Fiecare aveți ceva mişto. Andreea mi s-a părut că a fost mai pe sensibilitate, cu floricele. Adriana, îmi place cu câtă forță ataci notele. Ioana ai început foarte bine piesa, ai setat standardul. Elena, mi-a plăcut astăzi de tine!", a exclamat Marius Moga. "Doar astăzi?!", a venit replica gălăţencei. "Astăzi mai mult decât în alte dăţi", a răspuns Moga, continuând aprecierile la adresa grupului. "A fost destul de greu să vă departajăm, pentru că toţi aţi cântat foarte bine. A lipsit un 5-10 la sută ca să treceţi toţi, procente care nu pleacă de la cântat, ci de la siguranţa cu care v-aţi aruncat în piesa asta", a explicat Smiley decizia juriului.

Au primit şansa de a merge mai departe Elena Mîndru, Ioana Haşegan şi Andrei Ionescu. Gălăţencele Adriana Hâncu şi Andreea Manolache, pentru care SuperStar s-a încheiat, s-au bucurat pentru momentul de pe scenă. "M-am simţit foarte norocoasă să fiu în concursul acesta", a spus Adriana. "Mi-a plăcut pe scenă. Am venit aici să cânt şi consider că mi-am făcut treaba. Sunt foarte fericită că am ajuns până aici", a spus Andreea. 

"Aşa emoţii mari nu am avut niciodată! E cea mai mare realizare a mea de până acum. Mi-e dor şi de părinţii mei, s-au acumulat mai multe, dar mă bucur foarte mult să continui acest concurs! E tot ce mi-aş fi putut dori până la 17 ani", a mărturisit Elena Mîndru.

Sâmbătă, a părăsit concursul SuperStar şi ucraineanca Anastasia Kylchic, studentă la Facultatea de Arte din Galaţi. Din păcate, prestaţia trupei din care a făcut parte Anastasia a fost criticată de juriu, pentru că nu s-a armonizat. "Mulţumesc mult pentru tot, v-am iubit ca pe o familie şi sunt foarte fericită pentru cei care au trecut mai departe", a spus ucraineanca.

Citit 3913 ori Ultima modificare Marți, 09 Noiembrie 2021 17:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.