Paul Cristea a demisionat din PNL

Paul Cristea a demisionat din PNL
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Actualul subprefect, însărcinat cu atribuții de prefect, liberalul Paul Cristea, a demisionat din PNL. Contactat telefonic de cotidianul nostru, fostul primar din Șendreni a precizat faptul că a luat această decizie în urma unei ședințe a Biroului Politic Județean (BPJ) al partidului. ”Am constatat că experiența mea de 20 de ani de activitate politică și administrativă nu a mai contat, motiv pentru care am decis să mă retrag din partid”, ne-a declarat Paul Cristea.

Fostul liberal a menționat că, la nivelul conducerii județene, s-a decis ca unica funcție de subprefect ce revine, pe viitor, PNL, să fie ocupată de Andra Costache, aflată și în prezent în funcția de subprefect de Galați. Totuși, Paul Cristea a menționat faptul că va asigura ”interimatul” până la preluarea funcției de prefect de către persoana ce va fi desemnată, de această dată, de PSD, conform celor mai recente negocieri politice. În plus, acesta a ținut să-și exprime aprecierea față de personalul medical pentru modul în care a fost gestionat valul al patrulea al pandemiei de COVID-19 în județ.

Reamintim că Galațiul nu are un ocupant cu ”pârghii depline” al celui mai înalt fotoliu din strada Domnească nr. 56, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când, un alt fost liberal, Gabriel Panaitescu, susținut la acea vreme de USR, a fost demis de Cabinetul Cîțu.

Citit 5065 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Ianuarie 2022 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.