Director general al Zonei Libere, la 28 de ani

Director general al Zonei Libere, la 28 de ani
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Joi, 13 ianuarie, s-a împlinit o lună de când Administrația Zonei Libere Galați are un nou director general, în persoana lui Cătălin Cojocaru. Acesta l-a înlocuit în funcție pe Romeo Marin, al cărui mandat a expirat pe 13 decembrie 2021.

Licențiat în științe juridice la Universitatea "Danubius", Cătălin Cojocaru va împlini 29 de ani în mai, anul acesta. În ultimii cinci ani, a fost consilier juridic în cadrul Primăriei Galați. A mai fost reprezentant al primarului municipiului Galați în Consiliul de Administrație al Grădiniței cu program prelungit nr. 1 Galați și, timp de cinci luni, administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al societății Gospodărire Urbană.

Mandatul său în funcția de director general al Zonei Libere Galați, început pe 13 decembrie, este de patru luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă maximum două luni.

Cei cinci membri ai Consiliului de Administrație al Zonei Libere, al căror mandat expiră în 2023, sunt, conform datelor de pe site-ul regiei, următorii: Matei Sergiu Roșca (președinte), Nina Popa, Daniel Alexandru, Cristian Udriș și Iulian Ciupercă.

Citit 12243 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.