S-au demarat lucrările de asfaltare în comuna Șendreni

S-au demarat lucrările de asfaltare în comuna Șendreni
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Primăria asfaltează pe o parte, nemulțumirile și lucrările de mântuială apar pe cealaltă parte. 

Zamfira Burlacu, primarul comunei Șendreni, a anunțat începerea celui mai amplu proiect de asfaltare din localitate. Dintr-o postare pe pagina de Facebook „Primăria Șendreni”, locuitorii au aflat că, pe 1 august constructorii aveau să ajungă pe strada Aluniș, iar pe 2 august, pe strada Crinului.

Conform Primăriei, modernizările sunt executate de Assfalti Roads ACM SRL în colaborare cu Gebes MProject SRL și terții Euro Building SRL și SPC Elite Consulting SRL.

Aceste reabilitări au o valoare de 15,24 milioane de lei și vizează 17 străzi din Șendreni: Dudului, Parcului, Viilor, Gârlei 1 și 2, Siret, Tineretului 1 și 2, Soarelui, Crinului, Fagului, Pârâului, Rusca Mare, Morii, Brutăriei, Orhideelor și Aluniș.

Unul dintre consilierii locali ai opoziției, Gheorghe Ștefanache, critică, însă, aceste lucrări, prin postări succesive pe pagina sa de Facebook. Politicianul afirmă că asfaltul de acum doi ani a fost spart pentru lucrări de canalizare: „Ne dorim atât de mult asfaltarea străzilor, încât nu ținem cont că lucrarea de canalizare a fost executată la o calitate îndoielnică, ceea ce va atrage mari probleme la darea în folosință cu consecințe directe exact asupra asfaltului. Readucerea la forma inițială?

Glumim! Avem exemplu strada Morii și strada Primăriei care sunt deja praf făcute!”, acuză consilierul, pe Facebook.

Părerile oamenilor sunt împărțite, unii bucurându-se că în sfârșit, după 13 ani de când s-au mutat în comună, se doreşte începerea lucrărilor de asfaltare, iar alții sunt sceptici cu privire la acest proiect, spunând că, în câțiva ani, străzile comunei vor arăta iar ca acum, din cauza materialelor proaste folosite. Mai mult, destui dintre vecini îşi amintesc, referitor la unul dintre drumurile vizate, strada Morii, că, în urmă cu circa nouă ani, aceasta a fost asfaltată doar pe jumătate, taman până în poarta primăriţei comunei, pe atunci secretar al Primăriei. Crede cineva în coincidenţe? 

Citit 8554 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2022 11:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.