Un gălățean a fost reținut după ce și-a bătut iubita și i-a spart geamurile la casă

Un gălățean a fost reținut după ce și-a bătut iubita și i-a spart geamurile la casă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un scandal monstru, în cursul căruia și-a bătut iubita și i-a spart geamurile de la casă, este isprava unui gălățean în vârstă de 27 de ani, reținut de polițiști duminică seară, în urma unui apel la 112. Individul a ajuns la Psihiatrie și mai apoi în cătușe, direct în fața unui procuror. 

Scenele violente care au dus la intervenția în forță a unui echipaj de la Secția 1 s-au petrecut într-o locuință din centrul orașului, unde stă o tânără în vârstă de 24 de ani, ținta atacului furibund al individului. Acesta s-ar fi dus la ea duminică seară, beat și cu chef de scandal. S-au luat la ceartă, bărbatul amenințându-și fosta iubită cu acte de violență. Nu s-a dat înapoi de la a-i administra câteva lovituri, iar mai apoi, nemulțumit de rezultat, a spart și geamurile casei. Speriată, tânăra a sunat la poliție, însă agenții nu l-au mai găsit pe scandalagiu la adresa unde se petrecuseră scenele violente. 

”S-a constatat că cele sesizate corespund adevărului, iar în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a rezultat că există un risc iminent, astfel că polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 27 ani, prin care s-a dispus ca, începând cu data de 30 octombrie 2022, ora 21,20, să păstreze o distanță minimă de 200 de metri față de victimă și de domiciliul acesteia”, a precizat ag. șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Individul a fost reperat în cursul aceleiași seri și, pentru că era în continuare foarte agitat, a fost dus la Psihiatrie. Concomitent, i-a fost deschis dosar penal pentru amenințare și distrugere, iar la externare, 24 de ore mai târziu, a fost așteptat la poarta spitalului tot de polițiști. ”Ordinul de protecție provizoriu a fost confirmat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, iar în urma probatoriului administrat în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celui în cauză, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchet cu propunerea corespunzătoare”, a concluzionat reprezentantul Poliției Galați. 

Citit 2823 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2023 09:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.