Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu a strălucit din nou la „Vocea României” (VIDEO)

Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu a strălucit din nou la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un moment magic în care vocile lor s-au împletit cu tandreţea şi sensibilitatea, asta au reuşit să creeze, pe scena "Vocii României", Anastasia Budeşteanu din Galaţi şi Ovidiu Gorincioi din Chişinău. Duelul în urma căruia unul dintre ei avea să fie eliminat s-a transformat într-un duet al emoţiei pure şi candorii. Anastasia îşi va continua drumul la Vocea României în echipa lui Denis Roabeş – „The Motans”.

„Eu am crezut că voi o să vă sărutați”, a exclamat Irina Rimes, după momentul tulburător pe care l-au creat Ovidiu Gorincioi și Anastasia Budeșteanu interpretând piesa „I Love You”.

Chimia dintre cei doi a fost atât de puternică încât un sărut ar fi desăvârşit interpretarea, cel puţin în opinia Irinei: „Eu nu ştiu dacă aveți iubit, iubită acasă, dar eu aș fi făcut-o de dragul momentului, că a fost atât de magic. Atât de frumos, atât de sensibil!”.

„Dacă se sărutau, stricau momentul!”, a contrazis-o Tudor Chirilă, care găsise deja o soluţie pentru ca amândoi să-şi continue parcursul în competiţie: „Voi doi ați fost atât de mișto astăzi, încât ar fi trebuit să continuați ca un cuplu la Vocea României și să mergeți ca un singur concurent. Ca să vă avem pe amândoi în concursul ăsta. Cred că momentul vostru spune că muzica este și despre alte lucruri decât despre acea întindere vocală și acele note sus. Felicitări!”.

Atât Theo Rose, cât şi Smiley au remarcat că Ovidiu a susţinut-o cu interpretarea pe Anastasia şi a lăsat-o să strălucească. Şi că starea de visare creată în platoul Pro Tv printr-un moment atât de frumos a avantajat-o pe gălăţeancă.

„O să merg mai departe cu Anastasia!”, a fost decizia lui The Motans, după care gălăţeanca a  fost supusă unei provocări inedite: să pledeze pentru rămânerea în concurs a lui Ovidiu.

Şi a făcut-o cu sinceritate şi cu inima deschisă: „Ovidiu este un băiat extraordinar. Extrem de muncitor, are un timbru special, după cum aţi putut auzi. Şi cred că ar ajunge foarte departe în concurs dacă l-aţi alege”.

Din păcate, niciunul dintre ceilalţi antrenori nu şi l-a dorit în echipă.

Reamintim că Anastasia Budeşteanu este singura gălăţeancă - despre care aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă” - rămasă în competiţie la „Vocea României”. În vârstă de 20 de ani, Anastasia a reuşit să întoarcă toate scaunele cu interpretarea ei la audiţiile pe nevăzute. A fost o adevărată bătălie pentru Anastasia, în care s-au folosit toate armele, Irina Rimes declarând chiar că îşi doreşte să-i compună o piesă gălăţencei. Anastasia Budeşteanu a ales "drumul bătătorit": echipa lui Denis – ”The Motans”, alături de care a mai cântat pe o scenă.

Citit 3830 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2022 12:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.