Revelion în stradă: cum au intrat gălăţenii mai devreme în 2023 (FOTO și VIDEO)

Revelion în stradă: cum au intrat gălăţenii mai devreme în 2023 (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Gălăţenii adunaţi pe Faleză au intrat în 2023 cu un minut mai devreme, aşa s-ar putea spune, pentru că focurile de artificii lansate de pe malul Dunării au explodat cu cel puţin 30 de secunde înainte ca „gongul” să bată miezul nopţii. Ce-i drept, în lipsa unei numărători oficiale a trecerii în noul an, fiecare s-a descurcat aşa cum a putut. Ce-i drept, graba organizatorilor focurilor de artificii ar putea fi explicabilă din moment ce, peste fluviu, spectacolul pirotehnic începuse deja, anul 2022 fiind împuşcat temeinic, cu zeci de explozii multicolore. Dar nici Galaţiul nu s-a lăsat mai prejos!

Sute de gălăţeni au întâmpinat anul 2023 în stradă, împuşcând cu patimă anul care tocmai s-a încheiat. Principalele atracţii au fost focurile de artificii lansate de pe malul Dunării - zona Elice, esplanada din fața Sălii Sporturilor și parcarea Shopping City Galați. Pe Faleză, exploziile de lumini au durat zece minute, dar fiecare secundă a meritat! Gălăţenii le-au filmat - unii chiar în live-uri pe reţelele de socializare – şi-au făcut fotografii şi selfie-uri şi au strigat cât i-a ţinut gura: „La mulţi ani, 2023!”. Au băut şampanie, au detonat şi restul "muniţiei" din dotare, apoi au continuat distracţia.

Petrecerea publică din Centrul oraşului, unde atmosfera a fost întreţinută de DJ Andrei Codreanu, DJ Eugen Anghel, DJ Marius Ilie și MC Liviu Stoica, a avut o audienţă ceva mai modestă faţă de spectacolele pirotehnice, dar chiar şi aşa zeci de gălăţeni de toate vârstele au dansat şi înainte şi după miezul nopţii.

Reamintim că pentru evenimentul „Revelion în stradă 2022-2023 – Galați – Lights all night" Primăria municipiului Galaţi a atribuit firmei Gaby Modelles Events SRL Buzău un contract de 269.600 lei fără TVA. Ar mai fi de spus că şi focurile de artificii care au marcat intrarea în 2022 au fost organizate pe bani publici tot de Gaby Modelles Events SRL.

Citit 9310 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 12:00

2 comentarii

  • postat de Mihai
    Luni, 02 Ianuarie 2023 18:53
    5.13.201.***
    In centru cei mai prosti DJ din lume. N-ar fi animat nici o mamaie beata! Rusine!
    0
    0
  • postat de civilizat
    Duminică, 01 Ianuarie 2023 18:19
    89.136.5.***
    Pentru filistinii care au dat cu petarde si artificii de tot felul rog sa se duca in strada iar si sa isi adune ambalajele si sticlele sparte !
    Au lasat ca dupa razboi ! Asta e natia ! Niste needucati! Oare revelionul nu se poate sarbatori si fara aceste pocnitori ?! Ati speriat toate pisicile si cainii! Daca ca duce cineva cu forta la razboi nu va mai plac bubuielile asa-i? Lasa ca vine rusul si iti da sa te saturi! Pentru restul care sunteti ecucati, civilizati si stiti sa sarbatoriti va doresc un an mai bun, prosper si la multi ani!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.