Un tânăr din Galați a murit după ce a fost lovit de o mașină, la petrecerea de Revelion. Anchetă după decesul uneia dintre cele şase victime

Un tânăr din Galați a murit după ce a fost lovit de o mașină, la petrecerea de Revelion. Anchetă după decesul uneia dintre cele şase victime
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Un gălățean în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în urma unui tragic eveniment rutier, în care a fost rănit alături de alte cinci persoane. Un șofer nu i-ar fi observat pe petrecăreții care chefuiau în mijlocul străzii din cauza ceții dense și a intrat cu viteză în grup, după care a fugit. 

Tragedia s-a petrecut de Revelion, la miezul nopții, pe o stradă din comuna Gohor, unde mai multe persoane ieșiseră să sărbătorească trecerea în noul an. O mașină care trecea pe drum în acel momemnt a intrat în plin în grupul de oameni, rănind șase dintre ei, după care șoferul a sărit de la volan și a fugit. Cel mai grav a fost rănt tânărul de 23 de ani, care după două săptămâni de comă, petrecute pe un pat de spital, a decedat. 

”Imediat după acest accident rutier, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului împreună cu o altă persoană, pasager pe bancheta dreapta față.  Au fost rănite șase persoane, două persoane de sex feminin cu vârstele de 18 ani, respectiv 23 de ani, și patru persoane de sex masculin cu vârstele de 19, 23, 25 și 30 de ani. Toți răniții au fost preluați de echipajele de la Ambulanță și au fost transportați la Spitalul Municipal ”Anton Cincu” din Tecuci, tânărul cu vârsta de 23 de ani, din satul Nărtești, comuna Gohor fiind preluat în stare gravă, în comă”, au precizat reprezentanții Poliției Galați. 

La scurt timp după impact, polițiștii i-au dat de urmă șoferului care lovise și fugise, dar și a amicului care se afla cu el în mașină și cu care părăsise locul accidentului. Șoferul are 23 de ani, este din Toflea, deține permis de conducere și nu era băut la momentul depistării. 

”S-a constatat că accidentul rutier a avut loc în condiții de ceață densă, iar conducătorul auto a declarat, că din acest motiv nu ar fi observat persoanele aflate pe partea carosabilă. De asemenea, a precizat că a plecat din zona în care s-a produs accidentul de frica reacției celorlalte persoane aflate la fața locului”, au explicat anchetatorii, care au deschis inițal un dosar penal pentru vătămare coprorală din culpă.

Ulterior, după ce victima de 23 de ani a murit la spital, pe 16 ianuarie, polițiștii în vor cerceta pe șoferul din Toflea și pentru ucidere din culpă, dar și pentru părăsirea locului accidentului. 

Citit 5774 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 12:27

2 comentarii

  • postat de veronica
    Joi, 19 Ianuarie 2023 11:21
    77.81.24.***
    Data viitoare voi citi și articolul, nu numai titlul. I love Viața liberă!
    0
    0
  • postat de alfa
    Miercuri, 18 Ianuarie 2023 16:50
    5.13.216.***
    Justitie pentru oameni, Oameni pentru justitie ! Deci, soferul a fugit de la locul accidentului, a fost controlat in vederea depistarii consumului de alcool probail la ore sau zile bune dupa petrecerea Revelionului, insa a fost depistat - Negativ !
    Cu adevarat nu-i asa - Justitie pentru anumiti oam
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.