Probleme pentru Oțelul, în cantonamentul din Turcia

Probleme pentru Oțelul, în cantonamentul din Turcia
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gruparea gălățeană aflată în cantonament în Antalya (Turcia) ar fi trebuit să dispute, miercuri dimineață, primul meci amical din acest an. Adversarul stabilit era echipa Enisei Krasnoiarsk, din al doilea eșalon al Rusiei, însă partida n-a mai avut loc.

Din cauza restricțiilor impuse echipelor din Rusia în competițiile internaționale, partida SC Oțelul Galați - Enisei Krasnoiarsk a fost anulată, la recomandarea forurilor competente. Această anulare nu este deloc surprinzătoare, întrucât din cauza contextului politic, echipele din Rusia au fost marginalizate din punct de vedere sportiv.

Meciul ratat poate provoca probleme nedorite în programul echipei lui Dorinel Munteanu. În locul jocului cu gruparea rusă, echipa noastră a efectuat un antrenament, iar organizatorii cantonamentului vor încerca să găsească un alt adversar, pentru a reprograma meciul de pregătire, se arată în comunicatul emis de SC Oțelul, cu puțin timp înainte de ora anunțată pentru desfășurarea partidei cu echipa rusă.

În restul perioadei din Antalya, Oțelul mai are programate alte trei partide, după cum urmează: sâmbătă, cu Besa Doberdoll (Macedonia de Nord, Liga a II-a), luni, 6 februarie, cu FK Olimpic Taşkent (Uzbekistan, Liga I) și joi, 9 februarie, cu SVV Ulm (Germania, Liga a IV-a).

Gălățenii vor mai disputa o partidă amicală pe 18 februarie, pe teren propriu, cu un adversar încă nedesemnat, iar din 25 februarie vor relua meciurile de campionat, cu o deplasare la CSM Slatina.

Citit 4243 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2023 20:40

2 comentarii

  • postat de eu
    Joi, 02 Februarie 2023 16:37
    89.39.81.***
    da sportul ukrainean ce vina are? daca tot va e mila de sportul din rusia.
    0
    0
  • postat de florin
    Joi, 02 Februarie 2023 09:38
    86.124.201.***
    Ce prostie!Ce are sportul cu politica????
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.